Harry herceg és Meghan Markle esküvője: ezért voltak ott David Beckhamék, Oprah, George Clooney-ék és más nagy sztárok

Oprah Winfrey David Beckham George Clooney James Blunt Meghan Markle Harry herceg esküvője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg nagy sztár kapott meghívást Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, de hogy pontosan miért is invitálták meg őket? Most kiderül!

Oprah Winfrey

Oprah az esküvőn Forrás: Getty Images/PA/Wpa Pool

Ha nem lenne elég az, hogy Oprah az egyik legsikeresebb afroamerikai nő, a talkshow-k nagyasszonya az esküvő előtt még meglehetősen közeli kapcsolatba is került Meghan Markle édesanyjával: 6 órán át beszélgettek, hogy előkészítsenek egy mélyinterjút.

David Beckham és Victoria

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

David Beckham visszavonulása óta mindent megtett, hogy lenyűgözze a királyi családot. Annyit jótékonysági szervezetnél dolgozott, hogy szinte össze sem elhet számolni. Ezért kapott feleségével együtt meghívást.

Gorge Clooney és Amal

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

George Clooney jótékonysági munkái miatt ismerte meg Harry herceget, és természetesen Amalt is. Az emberjogi ügyvédnő ráadásul segítette Meghan stílusváltását az esküvő előtt: bemutatta fodrászának.

James Blunt

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

Az énekes katonaként ismerte meg Harry herceget, James 2002-ig szolgált a brit hadseregnél, egészen a századosi rendfokozatig jutott. Azóta pedig mindketten támogatjáka veteránokat.

James Corden

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A brit műsorvezető nagyon jó kapcsolatot ápol Harryvel, ezért kapott meghívást az esküvőre is. Annak idején nagyon sokszor rúgtak ki együtt a hámból...

Tom Hardy

Tom Hardy Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Tom Hardy nem a jótékonysági tevékenységei miatt ismerte meg a herceget, sokkal inkább az éjszakai életben, főleg úgy, hogy a herceggel - néhány év különbséggel - ugyanazon a napon születtek: szeptember 15-én.

Serena Williams

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

A teniszcsillag kivételesen nem Harry ismerőse, hanem Meghané. A sztár és a hercegné 2014 óta ápolnak jó kapcsolatot, amikor Meghan felszólította Serenát, hogy vegyan részt az ice bucket challenge-en.

Idris Elba

Idris Elba Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein

A brit színész 2014-ben ismerkedett meg Harryvel, méghozzá egy Nelson Mandela tiszteletére rendezett eseményen a a Westminster apátságban. Azóta is jóban vannak.

Harry herceg esküvője: az udvar köszönetet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-az-udvar-koszonetet-mondott-a-megjelenteknek.htmlKöszönetet mondott vasárnap a brit királyi család azoknak a tízezreknek, akik Harry herceg és amerikai hitvese, Meghan Markle előző napi esküvőjén lelkesen üdvözölték az újdonsült hercegi házaspárt.TV + Sztárok--Így értékelte a brit sajtó Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-igy-ertekelte-a-brit-sajto-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojet-majus-19.htmlA brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki - mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában. TV + Sztárok--Elhalasztja a nászutat Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180520-elhalasztja-a-naszutat-harry-herceg-es-felesege-meghan-markle.htmlA fiatal pár már kedden mint férj és feleség hivatalosak a Buckingham-palotába, hogy részt vegyenek a Károly herceg 70. születésnapja alkalmából rendezett jótékonysági partin.TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: Elton John csókkal köszöntötte David Beckhamethttp://www.life.hu/sztarok/20180520-harry-herceg-eskuvoje-elton-john-csokkal-koszontotte-david-beckhamet.htmlAhogy írtunk róla, igazi sztárparádé volt Harry herceg és Meghan Markle szombati esküvőjén. TV + Sztárok--II. Erzsébet engedélyével lehetett borostás Harry herceg az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-ii-erzsebet-kiralyno-engedelyevel-lehetett-borostas-harry-herceg-az-eskuvojen.htmlA tradíció szerint, ha valaki katonai egyenruhában esküszik, frissen borotváltnak kell lennie. Akkor hogyan lehet, hogy Harrynek nem kellett eltávolíttatnia az arcszőrzetét? TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: az exbarátnő Chelsy Davy arca sok mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-az-exbaratno-chelsy-davy-arca-sok-mindent-elarul.htmlBár mosolyogva érkezett, az alábbi elkapott fotó tanúsága szerint nem volt túl jón napja a hercegi esküvőn az exbarátnőnek, Chelsy Davynek. Íme, a kép, kommentár nélkül: TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.