Különleges fotó készült Harry herceg esküvőjén: ezt imádja az internet népe

Forrás: twitter.com/royalfamily -
esküvő Meghan Markle Harry herceg esküvője Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internetezők kiválasztották a legjobb fotót, ami a hercegi esküvőn készült Harryről és Meghanról. Különleges oka van annak, hogy ennyi embernek tetszik.

Yui Mok készítette azt a fotót, ami a hercegi esküvő legjobban sikerült képe az internezők szerint. A felvételt a kápolna kerítéséről lőtte a fotós, amikor az ifjú pár az esküvő után már a hintóban ült. Többen többféle magyarázatot adtak arra, miért különleges ez a kép. Egyesek azért szeretik, mert a menyasszony és a vőlegény teste egy szívet formál, amit együtt alkotnak, mások szerint pedig ez az a szög, amiből Diana is figyelhette kisebbik fia esküvőjét.

Sőt, mi több, Vajna Timi is ezt a képet imádja, meg is osztotta Instáján:

Love in the UK ❤️ #royalwedding #meghanmarkle #princeharry #myfavpic #congratulation #love

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,



Ez történt Meghan Markle menyaszonyi csokrával az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-ez-tortent-meghan-markle-menyaszonyi-csokraval-az-eskuvo-utan.htmlMegható az a hagyomány, amit az angol királyi család menyasszonyai ápolnak. Csokraik különleges helyre kerülnek az esküvő után. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: itt vannak az első hivatalos fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-itt-vannak-az-elso-hivatalos-fotok.htmlA brit királyi család a közösségi oldalain tett közzé három hivatalos fotót Harry herceg esküvőjéről. TV + SztárokOrigoHarry herceg esküvője: ez a kisfiú lett a hercegi esküvő sztárja, és nem György herceg azhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-ez-a-kisfiu-lett-a-hercegi-eskuvo-sztarja-es-nem-gyorgy-herceg-az.htmlMeghan Markle-nek nem voltak felnőtt koszorúslányai, a családtagok és közeli barátok gyerekei tölötték be ezt a szerepet.TV + Sztárok--Chrissy Teigen megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-chrissy-teigen-megmutatta-szules-utani-testet-foto.htmlChrissy Teigent azért szeretik annyira a rajongói, mert őszinte. Ezúttal a szülés utáni testét mutatta meg, és bizony nem tökéletes! TV + Sztárok--A színpadon simogatta nemi szervét Janet Jackson: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180521-a-szinpadon-simogatta-nemi-szervet-janet-jackson.htmlA Billboard színpadán tért vissza Janet Jackson, és elképesztően szexi műsort adott: magát simogatta. TV + Sztárok--Megszületett Orbán Viktor második unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-megszuletett-orban-viktor-masodik-unokaja.htmlMegszületett Orbán Viktor kisebbik lányának, Sárának első gyermeke. A miniszterelnők immáron kétszeres nagypapa.TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.