Náray Tamás kiosztotta a fanyalgókat: "Mondom ZSIVANSI és nem DZSIVENDZSI"

Givenchy Meghan Markle Harry herceg esküvője Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Náray Tamás a hercegi esküvőről értekezett hosszasan a közösségi oldalán. Alaposan kiosztotta a fanyalgókat és az okoskodókat, védelmébe vette Meghan Markle-t.

Náray Tamás a Facebookon olvasott be a sok fanyalgónak, akik kritizálták a hercegi esküvőt és Meghan Markle ruháját. Azt is tisztázta, hogy a hercegné ruhája nem koppintott darab.

"Tegnap férjhez ment Meghan Markle Harry herceghez. Azt most hagyjuk, hogy a nemzetközi sajtó, amit egyébként Harry gyűlöl az anyja halála miatt, mennyire undorító és közönséges módon próbált meg turkálni az életük részleteiben. (Nem mintha bármi is számítana, ha két ember szereti egymást, de ezek arra gondoltak, hátha... hátha mégis szét lehetne robbantani őket. Szerencsére nem jött nekik össze az újabb téma.)
Aztán jött a menyasszony kritizálása... Többen felvetették, hogy a ruhája olyan volt, mint az Anyád napja című filmben JLo menyasszonyi ruhája. Hát én, mint szakember azt mondom, hogy nem volt olyan. Az egyik nehéz selyemzsorzsett volt, a másik taft, az egyik "A" vonalú volt, 6 részből szabott, a másik pedig lábközéptől trapéz. Az egyik tüll alsószoknyás, a másik önmagával bélelt. Az egyik ekrü, a másik optikai fehér. De kicsire nem adunk igaz? A lényeg, hogy mindkettőnek ún. csónak kivágása volt. Azaz, hogy még az sem, mert JLo ruháján a dekoltázst ívben a hónalj redőig mélyitették, Meghan ruhájának nyakrésze pedig együtt futott a kulcscsontjával. Tény, a fehér maxi ruhát csónaknyakkal már nem kell feltalálni a tervezőknek. Megvolt, cirka hétszáz évvel ezelőtt.
Á propos! Tervező.
Hát ez is. Javítgatták, hogy de igen, angol volt a tervező. Egyébként nem a tervező, ha már itt tartunk, hanem a cég művészeti igazgatója, de az, hogy brit származású csak azért kapott jelentőséget, mert az angol királyi (ne köss bele, jól van, hercegi) esküvőről van szó. A ruha márkája továbbra is GIVENCHY. (Amit, most szólok, hogy 'zsivansi'-nak ejtünk, jegyezzük meg már ezt is végre a sok haszontalanság mellett, nem pedig 'dzsivendzsi'-nek. Azt a kutyafáját!) Amúgy, tudod ki a Dior tervezője, pontosabban az artdirektora? Vagy a Balmainé? Na ugye, hogy nem. De attól még a ruhácska Dior, meg Balmain. Okoska.
De a legjobb, a hasonlítgatás. Hogy Katalin szebb volt-e? Meg, hogy a ruhája osztán jobban nézett-e ki, vagy kié volt a drágább... Emlékeztek? A buta sajtó 35 milliós ruháról hazudozott, hogy hergelje a népet... Aztán kiderült, hogy magyar pénzre átszámítva a ruha és a kézzel hímzett fátyol másfél milcsit kóstált, ami nem is annyira felháborító, ha azt nézzük ki vette, meg hogy mégis csak egy Givenchy ruha... (mondom ZSIVANSI és nem DZSIVENDZSI) ...de ez miért is lenne hír? Nem igaz?
Nem is folytatom a sok beteges sületlenlenséget tovább" - ecsetelte a történteket Náray, aki pár sorral később azt is leírta, hogy szerinte Harry herceg menyasszonya igenis gyönyörű volt. És bár a ruhaválasztás és az egyszerű smink őt is meglepte, mégis meggyőzte arról az újdonsült hercegné, hogy érteni fogja a dolgát.



Chrissy Teigen megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-chrissy-teigen-megmutatta-szules-utani-testet-foto.htmlChrissy Teigent azért szeretik annyira a rajongói, mert őszinte. Ezúttal a szülés utáni testét mutatta meg, és bizony nem tökéletes! TV + Sztárok--A színpadon simogatta nemi szervét Janet Jackson: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180521-a-szinpadon-simogatta-nemi-szervet-janet-jackson.htmlA Billboard színpadán tért vissza Janet Jackson, és elképesztően szexi műsort adott: magát simogatta. TV + Sztárok--Fiatal párjáról beszélt Stohl András Sütő Enikő műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-fiatal-parjarol-beszelt-stohl-andras-suto-eniko-musoraban.htmlSütő Enikő Stohl Andrással beszélgetett, aki mesélt a párkapcsolatáról, és arról, hogy párja mellett milyen változáson ment keresztül.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMegszületett Orbán Viktor második unokájahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-megszuletett-orban-viktor-masodik-unokaja.htmlMegszületett Orbán Viktor kisebbik lányának, Sárának első gyermeke. A miniszterelnők immáron kétszeres nagypapa.TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle esküvője: ezért voltak ott David Beckhamék, Oprah, George Clooney-ék és más nagy sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-meghan-markle-eskuvoje-ezert-voltak-ott-david-beckhamek-oprah-george-clooneyek.htmlRengeteg nagy sztár kapott meghívást Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, de hogy pontosan miért is invitálták meg őket? Most kiderül! TV + Sztárok--Bikiniben pózolt Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-bikiniben-pozolt-zimany-linda.htmlA modell ismét megörvendeztette férfi rajongóit, több bikins képet is megosztott magáról.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.