Dukai Regina 3 milliméteresre borotváltatta le haját

"Fotó: Polyak Attila - Origo " -
borotválás haj Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már el sem tudjuk képzelni Dukai Reginát hosszú fürtjei nélkül, pedig volt olyan időszaka, amikor 3 milliméteresre borotváltatta haját. 

Dukai Regina védjegyévé váltak hosszú és gyönyörű fürtjei, pedig nem mindig volt oda a nagy hajkoronáért. Volt olyan időszaka is, amikor szinte kopasz volt.

Volt egy időszakom, amikor 3 millisre leborotváltattam a hajamat,

Dukai Reginának nem mindig volt ilyen hosszú haja "Fotó: Polyak Attila - Origo "

„Kisebb sokkot kapott a család. A nagymamám teljesen kivolt, hogy nem tudott megkülönböztetni. Simán összekevertek egy fiúval" – mondta Regina, aki valamikor középiskolás korában kezdte borotválni haját. „Akkor soha nem gondoltam volna, hogy egyszer nekem hosszú hajam lesz újra. Annyira átmentem egy másik irányba, de attól függetlenül én csajoskodtam" – árulta el Regi. „Azt mondták, hogy jól állt, de most nem is tudnám elképzelni" – tette hozzá a modell.

Meghan Markle apja, Thomas Markle szívműtéte után már az utcán sétálhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-meghan-markle-apja-thomas-markle-szivmutete-utan-mar-az-utcan-setal.htmlMég nincs egy hete, hogy Meghan Markle édesapjának, Thomas Markle-nek szívét meg kellett műteni, ám úgy tűnik, nemcsak, hogy hazaengedték, de ki is szaladt egy hatalmas kávéért a közeli kávézóba. TV + Sztárok--Harry herceg szívtipró unokatesója, Louis Spencer még szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180522-harry-herceg-szivtipro-unokatesoja-louis-spencer-meg-szingli.htmlTöbbeknek összeszorult a szíve, amikor meglátták egyenruhában a temploba vonulni Harry herceget, azt hitték ugyanis, hogy ő a királyi család utolsó szexi, facér férfi tagja. De ideje felszárítania könnyeket, itt van ugyanis Louis Spencer. TV + Sztárok--Andy Vajna összeöltözött Vajna Timi nagymamájával: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-andy-vajna-osszeoltozott-vajna-timi-nagymamajaval-foto.htmlVajna Timi Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót férjéről és nagymamájáról, akik véletlenül összeöltöztek. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien luxusfeleség részelteket árult el esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-vasvari-vivien-luxusfeleseg-reszelteket-arult-el-eskuvojerol.htmlMár nem tiktok, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője úgy döntött, hogy az USA-ban hozza világra gyermekét, ám most újabb fontos eseményre készülnek, az esküvőjükre, amelyről most elárult néhány részeltet. TV + Sztárok--Meghan Markle-t felszólította féltestvére, hogy vigye el apját a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-meghan-marklet-felszolitotta-feltestvere-hogy-vigye-el-apjat-a-buckingham-palotaba.htmlMeghan Markle édesapja szívműtétje miatt kihagyta lánya esküvőjét, ezzel együtt élete legnagyobb álmát sem tudta valóra váltani. Féltestvére szerint most Meghannak kell teljesítenie apja vágyát. TV + Sztárok--KERO is ott volt a Rómeó és Júlia utolsó előadásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-kero-is-ott-volt-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasan.htmlJó darabig biztosan ez volt a Rómeó és Júlia utolsó előadása az Operettszínház, melyen KERO is megjelent: így zárták le a darab hosszú évek óta tartó utazását. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.