Meghan Markle apja, Thomas Markle szívműtéte után már az utcán sétál

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
esküvő szívműtét Thomas Markle Meghan Markle kávé Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs egy hete, hogy Meghan Markle édesapjának, Thomas Markle-nek szívét meg kellett műteni, ám úgy tűnik, nemcsak, hogy hazaengedték, de ki is szaladt egy hatalmas kávéért a közeli kávézóba.

Harry herceg és Meghan Markle szombaton házasodtak össze, a menyasszony pedig egy csodás ruhában mondta ki a boldogító igen. Korábban pedig arról is cikkeztünk, vajon milyen szabályokat kell magáévá tennie Meghan Markle-nek a királyi család protokollja szerint. A legnagyobb döbbenetet azonban talán mégis az okozta, hogy apja, Thomas Markle nem tudott ottlenni az esküvőn, a hírek szerint szerdán műtötték a szívét. Így a vőlegény apja, Károly herceg kísérte az oltárhoz. Sőt, az esküvő előtt lesifotóssal szerződött, hogy készítsen róla képeket.

Thomas Markle szívműtéte után már kávéért szalad Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Most azonban a Dailymail cikke szerint Thomas Markle-t már haza is engedték a kórházból. Mexikóban, Rosarito-ban található otthona közelében fotózták le hétfőn, amint egy közeli kávézóból vitt magának kávét. A portál azt is kiderítette, hogy egy Frappuccinoval sétált el az üzletből. Azt is kiszámolták, hogy amennyiben Meghan Markle apja duplacsokis Frappuccinot vásárolt, nemcsak, hogy koffeines, de legalább 310 kalóriát és 38 gramm cukrot taratlmaz.

A hírek szerint Thomas Markle a tévében követte lánya esküvőjét, de állítása szerint az ő állapotában kizárt lett volna az utazás.

A kávézóban tett látogatásáról a képeket itt nézheted meg.

Harry herceg szívtipró unokatesója, Louis Spencer még szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180522-harry-herceg-szivtipro-unokatesoja-louis-spencer-meg-szingli.htmlTöbbeknek összeszorult a szíve, amikor meglátták egyenruhában a temploba vonulni Harry herceget, azt hitték ugyanis, hogy ő a királyi család utolsó szexi, facér férfi tagja. De ideje felszárítania könnyeket, itt van ugyanis Louis Spencer. TV + Sztárok--Andy Vajna összeöltözött Vajna Timi nagymamájával: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-andy-vajna-osszeoltozott-vajna-timi-nagymamajaval-foto.htmlVajna Timi Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót férjéről és nagymamájáról, akik véletlenül összeöltöztek. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien luxusfeleség részelteket árult el esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-vasvari-vivien-luxusfeleseg-reszelteket-arult-el-eskuvojerol.htmlMár nem tiktok, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője úgy döntött, hogy az USA-ban hozza világra gyermekét, ám most újabb fontos eseményre készülnek, az esküvőjükre, amelyről most elárult néhány részeltet. TV + Sztárok--Meghan Markle-t felszólította féltestvére, hogy vigye el apját a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-meghan-marklet-felszolitotta-feltestvere-hogy-vigye-el-apjat-a-buckingham-palotaba.htmlMeghan Markle édesapja szívműtétje miatt kihagyta lánya esküvőjét, ezzel együtt élete legnagyobb álmát sem tudta valóra váltani. Féltestvére szerint most Meghannak kell teljesítenie apja vágyát. TV + Sztárok--KERO is ott volt a Rómeó és Júlia utolsó előadásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-kero-is-ott-volt-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasan.htmlJó darabig biztosan ez volt a Rómeó és Júlia utolsó előadása az Operettszínház, melyen KERO is megjelent: így zárták le a darab hosszú évek óta tartó utazását. TV + Sztárok--Alekosz dicséri a budapesti prostituáltakat (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180522-alekosz-dicseri-a-budapesti-prostitualtakat.htmlAlekosz Facebook-oldalán osztotta meg ismerőseivel a budapesti prostituáltakról alkotott véleményét: elégedett a valóságshow-sztár. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.