Vasvári Vivien luxusfeleség részelteket árult el esküvőjéről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
esküvő menyasszonyi ruha luxus házasság Vasvári Vivien menyasszony Fecsó vendég Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem tiktok, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője úgy döntött, hogy az USA-ban hozza világra gyermekét, ám most újabb fontos eseményre készülnek, az esküvőjükre, amelyről most elárult néhány részeltet. 

Vasvári Vivien és párja, Fecsó hazaérkeztek gyermekeikkel az USA-ból, most esküvőjükre készülnek. Ruhát már a Feleségek luxuskivitelben adásai alatt is próbált, a 24.hu-nak pedig azt is eálrulta, hogy 3 ruhája lesz a nagy napon, melynek dátumául a július 21-et tűzték ki.

A portálnak azt is elmondta, hogy 220 fős vendégseregre lehet készülni, azt azonban még mindig nem lehet tudni, hogy a gyerekeket valóban kitiltják-e.

Meghan Marklet felszólította féltestvére, hogy vigye el apját a Buckingham-palotábahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-meghan-marklet-felszolitotta-feltestvere-hogy-vigye-el-apjat-a-buckingham-palotaba.htmlMeghan Markle édesapja szívműtétje miatt kihagyta lánya esküvőjét, ezzel együtt élete legnagyobb álmát sem tudta valóra váltani. Féltestvére szerint most Meghannak kell teljesítenie apja vágyát.TV + Sztárok--KERO is ott volt a Rómeó és Júlia utolsó előadásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-kero-is-ott-volt-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasan.htmlJó darabig biztosan ez volt a Rómeó és Júlia utolsó előadása az Operettszínház, melyen KERO is megjelent: így zárták le a darab hosszú évek óta tartó utazását. TV + Sztárok--Alekosz dicséri a budapesti prostituáltakat (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180522-alekosz-dicseri-a-budapesti-prostitualtakat.htmlAlekosz Facebook-oldalán osztotta meg ismerőseivel a budapesti prostituáltakról alkotott véleményét: elégedett a valóságshow-sztár. TV + SztárokOrigoKlapka György fiának barátnőjét cserben hagyta a biztosító, állítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-klapka-gyorgy-fianak-baratnojet-cserben-hagyta-a-biztosito.htmlKlapka György fiának, Klapka Györgynek és baránőjének rémálommá vált Tenerifei nyaralása: a férfi állítja, hogy barátnője egy túra alatt súlyosan megsérült, ám nem akarták őt megműteni, amiért nem volt nála 1.3 millió forintnyi készpénz. Szerinte a biztosítójuk cserben hagyta őket. TV + Sztárok--Liptai Claudia párja, Pataki Ádám megmutatta 8 éves ikerlányait: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-liptai-claudia-parja-pataki-adam-megmutatta-8-eves-ikerlanyait-foto.htmlLiptai Claudia párjának, Pataki Ádámnk első házasságából született ikerlányait, a 8 éves Grétát és Annát eddig nem láthatta a nagyközönség. A Gourmet Fesztiválon azonban együtt mutatkoztak és a büszke apa szívesen mesélt is róluk.TV + Sztárok--Íme, az első fotók: ilyen menyasszony volt VV Gigi, azaz Rácz Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-imeaz-elso-fotok-ilyen-menyasszony-volt-vv-gigi-azaz-racz-ildiko.htmlPénteken fogadot egymásnak örök hűséget VV Gigi, azaz Rácz Ildikó, a ValóVilág egykori játékosa, és kedvese, Gyula. Fotósuk pedig feltöltötte közösségi oldalára az első képeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.