Jessica Mulroney Pippa Middleton-feneket villantott Meghan Markle esküvőjén

Jessica Mulroney Pippa Middleton Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan emlékeznek arra az emlékezetes pillanatra, amikor Pippa Middleton nővére ruhájának uszályát vitte a templom lépcsőjén, és a legtöbben csak formás fenekére tudtak figyelni. Úgy tűnik, Meghan Markle barátnője ezt most megismételte.

Meghan Markle barátnője, Jessica Mulroney Pippa Middleton-feneket villantott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Sokan fel tudják még idézni azt a pillanatot, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné egybekelésekor Pippa vitte a menyasszony ruhájának uszáját, de sokan csak formás fenekére tudtak figyelni, ahogyan felfelé lépdelt a templom lépcsőjén - írja a Dailymail.

Jessica Mulroney nem fehér, hanem tengerészkék ruhát választott, azonban hasonló szabásút, mint Pippa és ő is hasonlóan kecses mozdulatokkal illegett be a templom ajtaján.

Jessica Mulroney bevonul a templomba Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

Pippa Middleton is megmutatta tökéletes alakját Forrás: Getty Images/2011 Getty Images/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.