Meghan Markle apja egy mexikói apartmanból nézte lánya esküvőjét: fotók

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
Meghan Markle Mexikó apa apartman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle apja nem volt ott lánya esküvőjén, szívműtétje után saját bevallása szerint Kaliforniában pihent, ám a legfrissebb hírek másról szólnak: állítólag egy mexikói apartmanban nézte lánya menyegzőkét. 

Meghan Markle apja egészségi állapota miatt nem vett részt az esküvőn, úgy tudni, szívműtétje volt, ezért nem kísérhette lányát az oltárhoz. Thomas Markle azt nyilatkozta, a menyegző idején Kaliforniában lábadozott, ott nézte a tévén keresztül lányát, ám a legfrissebb hírek szerint hazudott Meghan apja.

Innen nézte lánya esküvőjét Meghan apja Forrás: Airbnb

Ugyanis nagyon valószínű, hogy Meghan apja igazából egy Mexikói apartmanban nézte végig a menyegzőt. A lakás ára átszámítva nyolcezer forint éjszakánként. Thomas hétfő délután jelentkezett ki a vendégházból, miután megbeszélte a házvezetőnővel, hogy a lánya gyönyörű volt az esküvőn.

8300 forint egy éjszaka az apartmanban Forrás: Airbnb

Meghan Markle apja, Thomas Markle szívműtéte után már az utcán sétál


Még nincs egy hete, hogy Meghan Markle édesapjának, Thomas Markle-nek szívét meg kellett műteni, ám úgy tűnik, nemcsak, hogy hazaengedték, de ki is szaladt egy hatalmas kávéért a közeli kávézóba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.