Rubint Réka elmondta: 7 hónap alatt lefogyott kisfia

kövér diéta Rubint Réka fogyás szülők túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékát a gyerekkori túlsúlyról faggatták annak kapcsán, hogy az interneten kövérnek tituláltak egy 14 hónapos kislányt. Az edző elmondta, az ő kisfiának is volt időszaka, amikor vastagabb volt, de 7 hónap alatt neki is sikerült lefogynia. 

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, az interneten nemrégiben kövérnek tituláltak egy teljesen egészséges 14 hónapos kislányt. A Mokkában most Rubint Rékát kérdezték a jelenségről. Az edző elmondta, hogy senki felett nem szabad pálcát törni a külseje miatt, főleg nem egy gyerek felett.

Elmesélte azt is, hogy volt idő, amikor kisfia testén is volt egy kis úszógumi, de 7 hónap alatt teljesen megszabadult súlyfeleslegétől, vízilabdázni kezdett. Rubint Réka hangsúlyozta: fontos, hogy a szülő példát mutasson a gyermekének, ügyes legyen a konyhában és, hogy megtalálja azt a mozgásformát, amit gyermeke szeret.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.