Stílusváltáson ment át az X-Faktorból ismert csapat, az MDC

X-Faktor felfedezett stílusváltás MDC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljes stílusváltáson ment át az X-Faktor egykori csapata, akik a mézes-mázas image helyett legutóbb például Párizsban törtek-zúztak, és mindezt meg is örökítették. Hogy miért dobták le a "kislányok kedvence" stílust, és miért komolyodtak meg, elmesélték a Life.hu-nak.

Jessica Mulroney Pippa Middleton-feneket villantott Meghan Markle esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-jessica-mulroney-pippa-middletonfeneket-villantott-meghan-markle-eskuvojen.htmlSokan emlékeznek arra az emlékezetes pillanatra, amikor Pippa Middleton nővére ruhájának uszályát vitte a templom lépcsőjén, és a legtöbben csak formás fenekére tudtak figyelni. Úgy tűnik, Meghan Markle barátnője ezt most megismételte.TV + Sztárok--Ezeket vették a sztárok az első nagy fizetésükből: Brad Pitt és Nicole Kidman sem luxuscikkekre költötte pénzéthttp://www.life.hu/sztarok/20180518-ezeket-vettek-a-sztarok-az-elso-nagy-fizetesukbol.htmlMa már teljes pompájukban látjuk a hollywoodi hírességeket: luxusotthonaikban, pazar autóikkal. Gondtalan életet élnek, de nem volt ez mindig így. Az első nagy gázsijukat jellemzően nem mihaszna luxuscikkekre költötték. Nicole Kidman például mosógépet vásárolt belőle a szüleinek. TV + SztárokOrigoRubint Réka elmondta: 7 hónap alatt lefogyott kisfiahttp://www.life.hu/sztarok/20180523-rubit-reka-elmondta-7-honap-alatt-lefogyott-kisfia.htmlRubint Rékát a gyerekkori túlsúlyról faggatták annak kapcsán, hogy az interneten kövérnek tituláltak egy 14 hónapos kislányt. Az edző elmondta, az ő kisfiának is volt időszaka, amikor vastagabb volt, de 7 hónap alatt neki is sikerült lefogynia. TV + SztárokOrigoMeghan Markle hasa előtt tartja táskáját: okkal takargatja ezt a területet?http://www.life.hu/sztarok/20180523-meghan-markle-hasa-elott-tartja-taskajat-okkal-takargatja-ezt-a-teruletet.htmlMeghan Markle első hivatalos megjelenését elemezte ki egy szakértő. Észrevette, hogy a hercegné a hasa előtt hordja kézitáskáját, ami árulkodó lehet. TV + SztárokSebestyén Balázs fontos dologra figyelmeztet: "Nézzétek meg a videót!"http://www.life.hu/sztarok/20180523-sebestyen-balazs-fontos-dologra-figyelmeztet-telefonozas-vezetes-kozben.htmlKilenc ember életét követelte a 4-es főúton történt súlyos baleset. Egy kisbusz ütközött össze a szembejövő teherautóval. A sofőr Facebookozott vezetés közben. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKulcsár Edina elárulta, hogy mikorra várják a kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180523-kulcsar-edina-elarulta-hogy-mikorra-varjak-a-kisbabajat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti a legújabb Star Wars filmnek, a SOLO-nak a díszbemutatóján jártak, ahol nem hogy csak megbűvölte Edina pocakját a filmből az egyik szereplő, hanem interjút is adtak a Life.hu-nak a babavárásról. Azt is elmondták, mikorra várják a picit.TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.