A 86 éves Ilonka néni sztár lett a Youtube-on: imádják őt

Forrás:Youtube/Ilonka néni -
nagymama YouTube Ilonka néni internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilonka néni 84 évesen kezdett vlogokat gyártani unokája segítségével, és nem várt népszerűségre tett szert. Több százezres nézettségeket hoz egy-egy vlogja.  

Ilonka nénit az unokái terelték a Youtube felé, azóta pedig saját csatornáján ontja a videókat. Több százezres nézettséggel rendelkezik a 86 éves néni, a rajongók pedig imádják őt. „Imádom Ilonka néni",„Örökké nézni fogom magát" – írják neki a rajongói. Ilonka néni pedig lelkesen posztolja a videóit a legváltozatosabb témákban.

A 86 éves Ilonka néni sztár lett a Youtube-on Forrás:Youtube/Ilonka néni

Bemutatta már napi rutinját, amit több mint 600 ezren néztek meg, de kérdezz-felelek videója is hatalmas népszerűségnek örvendett.

Sziasztok, Youtyukák" – így indítja Ilonka néni a vlogjait, az egyikben pedig elárulta, hogy szereti-e a szereplést. „Szeretem mutogatni magamat" – mondta.

Örülök a hirtelen jött hírnévnek.

Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.