Bódi Sylvi megmutatta édesapját: nagyon büszke rá a modell

férfi Bódi Sylvi apa büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi élete legmeghatározóbb férfiját mutatta meg Instagram-oldalán a követőinek, vagyis az apukáját, akire borzasztóan büszke!

Bódi Sylvi nem mindennapi életéről meglehetősen sokat posztol, de családjáról már sokkal kevesebbet. Ezért is különleges az a kép, amit a napokban osztott meg követőivel Instagram-oldalán. A modell megmutatta élete férfiját, vagyis édesapját, akire nagyon büszke.

"Ő az én apukám, aki nemrégiben töltötte be a 60.születésnapját és az volt a célja, hogy a 10 kilométert lefussa kevesebb, mint 60 perc, azaz 1 óra alatt. Mint mindent, amit a fejébe vesz, ezt is megcsinálta!" - írta Sylvi a fotóhoz. "Megcsinálta az öreg harcos 58 perc alatt. Nagyon büszke vagyok rá! Az extrém sportok iránti rajongásom Tőle örököltem" - írta még Sylvi.

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Baukó Éva sárga bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-bauko-eva-sarga-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlBaukó Éva megörvendeztette rajongóit egy bikinis fotóval: csodásan fest a celeb a sárga fürdőruhában!TV + Sztárok--Gáspár Győző és Bea asszony házasságát megáldották, de történt egy kis bakihttp://www.life.hu/sztarok/20180524-gaspar-gyozo-es-bea-asszony-hazassagat-megaldottak-de-tortent-egy-kis-baki.htmlGáspár Győzi és Bea 25. évfordulójukat emlékezetesen szerették volna megünnepelni, ezért úgy döntöttek, megáldatják kapcsolatukat. Sajnos felemelő helyett kellemetlen élmény lett belőle. TV + Sztárok--Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak a Színművészetin http://www.life.hu/sztarok/20180524-polyak-lilla-es-nagy-ervin-egy-part-alkottak-a-szinmuveszetin.htmlEddig sem Polyál Lilla, sem Nagy Ervin nem dicsekedett el azzal, hogy egykor egy párt alkottak, de most kiderült: szenvedélyesen szerették egymást. TV + Sztárok--Meghan Markle anyját, Doria Raglandot szidta a hercegné féltestvére, Samantha Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-meghan-markle-anyjatdoria-raglandot-szidta-a-hercegne-feltestvere-samantha-markle.htmlMeghan Markle családjának nagy része arra utazik, hogy aláássák a hercegné tekintélyét.Féltestvére ezért most Meghan anyját, Doriát próbálta lejáratni a nyilvánosság előtt Twitter-oldalán. TV + Sztárok--Tóth Gabi súlyos ételallergiában szenved: sokkot is kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20180524-toth-gabi-sulyos-etelallergiaban-szenved-sokkot-is-kaphat.htmlKomoly ételallergiával küzd Tóth Gabi, a csodás hangú énekesnő. A különböző magvak olyan reakciókat válthatnak ki a szervezetében, ami miatt sokkot is kaphat. TV + SztárokOrigoLuxus Rita lánya le is bénulhatott volna - komoly műtét mentette meg http://www.life.hu/sztarok/20180524-luxus-rita-lanya-le-is-benulhatott-volna-komoly-mutet-mentette-meg.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című műsor első szériájában láthattuk Ritát és három lányát. A második évadban egyelőre még nem tűnt fel a szőke asszony, ám kiderült: nehéz időszakon ment keresztül családjával. Lánya majdnem lebénult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.