Tóth Gabi súlyos ételallergiában szenved: sokkot is kaphat

Forrás: instagram.com/tothgabi -
Tóth Gabi ételallergia sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly ételallergiával küzd Tóth Gabi, a csodás hangú énekesnő. A különböző magvak olyan reakciókat válthatnak ki a szervezetében, ami miatt sokkot is kaphat.

Nagyon kell figyelnie Tóth Gabinak arra, hogy mit eszik, ugyanis súlyos ételallergiával küzd - írta meg a HOT! Magazin.

Tóth Gabi Forrás: instagram.com/tothgabi

„Az a veszélyesebb, hogy bizonyos ételekre allergiás vagyok! Például a magvaktól

anafilaxiás sokkot kapok."

Luxus Rita lánya le is bénulhatott volna - komoly műtét mentette meg http://www.life.hu/sztarok/20180524-luxus-rita-lanya-le-is-benulhatott-volna-komoly-mutet-mentette-meg.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című műsor első szériájában láthattuk Ritát és három lányát. A második évadban egyelőre még nem tűnt fel a szőke asszony, ám kiderült: nehéz időszakon ment keresztül családjával. Lánya majdnem lebénult. TV + Sztárok--Eltűnt a férfi, aki ellopta VV Aurelio pénzét - mi lehet vele?http://www.life.hu/sztarok/20180524-eltunt-a-ferfi-aki-ellopta-vv-aurelio-penzet-mi-lehet-vele.htmlMint azt a Life.hu is megírta, VV Aureliotól tavaly egy férfi 180 ezer forintot lopott el. Az egykori Való Világ győztes visszaszerezte a pénzét: alaposan megverte többedmagával az említett tolvajt, majd állítólag fegyverrel el is rabolták. Ebben az ügyben nyomoz a rendőrség.TV + Sztárok--Stílusváltáson ment át az X-Faktorból ismert csapat, az MDChttp://www.life.hu/sztarok/20180523-stilusvaltason-ment-at-az-xfaktorbol-ismert-csapat-az-mdc.htmlTeljes stílusváltáson ment át az X-Faktor egykori csapata, akik a mézes-mázas image helyett legutóbb például Párizsban törtek-zúztak, és mindezt meg is örökítették. Hogy miért dobták le a "kislányok kedvence" stílust, és miért komolyodtak meg, elmesélték a Life.hu-nak.TV + SztárokSebestyén Balázs fontos dologra figyelmeztet: "Nézzétek meg a videót!"http://www.life.hu/sztarok/20180523-sebestyen-balazs-fontos-dologra-figyelmeztet-telefonozas-vezetes-kozben.htmlKilenc ember életét követelte a 4-es főúton történt súlyos baleset. Egy kisbusz ütközött össze a szembejövő teherautóval. A sofőr Facebookozott vezetés közben. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKulcsár Edina elárulta, hogy mikorra várják a kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180523-kulcsar-edina-elarulta-hogy-mikorra-varjak-a-kisbabajat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti a legújabb Star Wars filmnek, a SOLO-nak a díszbemutatóján jártak, ahol nem hogy csak megbűvölte Edina pocakját a filmből az egyik szereplő, hanem interjút is adtak a Life.hu-nak a babavárásról. Azt is elmondták, mikorra várják a picit.TV + Sztárok--Előnézi gyermeke előtt a filmeket Mérai Kata színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180523-elonezi-gyermeke-elott-a-filmeket-merai-kata.htmlA Barátok Közt színésznője, Mérai Kata a legújabb Star Wars film díszbemutatóján mesélt a Life.hu stábjának arról a szigorról, hogyan engedi fiát a filmek közelébe. Azt is elmondta, miért teszi mindezt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.