Bella Thorne szőrös hónaljat villantott: fotó

szőrös paparazzi színésznő Bella Thorne kínos hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csatlakozott a szőrvillantó celebek sorához Bella Thorne színésznő.

Bella Thorne egy piros szerelésben lépett ki az utcára, amikor megállították őt a paparazzik. A 20 esztendős színésznő láthatóan szívesen pózolt a kameráknak. Amikor azonban felemelte az egyik karját, hogy megigazítsa a haját, hatalmas meglepetést okozott a fotósoknak, hónalja ugyanis jól láthatóan szőrös volt.

Bella Thorne nem tartja fontosnak, hogy borotválja a hónalját Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega
Zokogva hívta fel Chelsy Davy Harry herceget az esküvő előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180525-zokogva-hivta-fel-chelsy-davy-harry-herceget-az-eskuvo-elott-meghan-markle.htmlKiderült, hogy Chelsy Davy felhívta az esküvő előtt Harry herceget és könnyek között búcsúzott el egykori kedvesétől. TV + Sztárok--Vajna Timi mélyen dekoltált ruhában pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-vajna-timi-melyen-dekoltalt-ruhaban-pozolt-foto.htmlVajna Timi is büszke a testére, így szívesen mutogatja. Legutóbbi fotóján is meglehetősen lenge öltözékben látható: alig takarja valami a melleit. TV + SztárokOrigoNem törölték Hosszú Katinka Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180525-nem-toroltek-hosszu-katinka-facebookoldalat.htmlHosszú Katinka Facebook-oldala eltűnt, miután bejelentette a szakítás hírét. Az úszónő azt állítja, Shane törölte, hiszen ketten voltak az adminisztrátorok, de valószínűleg nem tűnt el az oldal. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMagyar edzővel folytathatja a felkészülést Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-magyar-edzovel-folytathatja-a-felkeszulest-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka és Shane tusup szakításával felmerül a kérdés, hogy kivel folytatja az úszónő a felkészülést? Valószínűleg magyar edzője lesz. TV + Sztárok--Puzsér Róbert röviden véleményzete Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításáthttp://www.life.hu/sztarok/20180525-puzser-robert-roviden-velemenyzete-hosszu-katinka-es-shane-tusup-szakitasat.htmlPuzsér Róbert ezúttal sem maradt szótlan, bár tőle szokatlanul röviden véleményezte Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítását. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra Lisszabonban veszett össze egy rendőrrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-ordog-nora-lisszabonban-veszett-ossze-egy-rendorrel-nanasiek.htmlÖrdög Nóra Lisszabonban kezdett vitatkozni egy rendőrrel, miután megbírságolta őt és férjét azért, mert rossz helyre parkoltak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.