Durva álhír terjed a Facebookon Kulka Jánosról

kamu Kulka János Facebook álhír hármasikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Kulka János nevében írt levél terjed a Facebookon. Már több százan megosztották, pedig egy szó sem igaz belőle.

Példátlan! Kulka János megdöbbentő ígéretet tett a félárva Léna, Mira és Milán ikerbabáknak! Könnyezve olvastuk levelét: le a kalappal előtte!" – ezzel a címmel terjed újabb álhír a Facebookon, amit már több százan megosztottak.

A cikk szerint maga Kulka János írt nyílt levelet a félárván maradt hajdúszoboszlói félárvák édesapjának. A szövegben a színész kifejti, mennyire sajnálja, hogy neki soha nem lehetett saját gyermeke és ő már tudja, milyen a halál közelében lenni, valamint kijelenti, hogy ezentúl anyagilag is támogatja a kicsiket.

Ebből azonban egy szó sem igaz, Kulka János soha nem írt ilyen levelet.

Az álhírt teljes egészében elolvashatod a Bors oldalán.

Kulka János is az álhírgyártók áldozata lett Forrás: MTI/Kollányi Péter
Shane Tusupot posztja miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-shane-tusupot-posztja-miatt-tamadjak-a-kommentelkok.htmlShane Tusup kiteregette a szennyest miután Katinka közölte a nyilvánossággal, véget ért a házasságuk Az edző elárulta, hogy felesége megcsalta őt, de a levele nem minden kommentelőnek tetszett. Sokak szerint ez nem volt szép Tusuptól. TV + Sztárok--Pelsőczy Réka rendező elmondta véleményét a metoo-kampányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-pelsoczy-reka-rendezo-elmondta-velemenyet-a-metoo-kampanyrol.htmlPelsőczy Réka rendező új darabja kapcsán beszélt a metoo-kampányról is, előadása ugyanis a férfiakról az ő problémáikról érzéseikről szól. Réka szerint egy férfinak mindig is dolga volt, hogy hódítson, most pedig lényegében kiheréljük őket, amiben ő nem szeretne részt venni. TV + Sztárok--Kommentcunami Shane Tusup leveléhez, amelyben leírta, Hosszú Katinka megcsaltahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kommentcunami-shane-tusup-levelehez-amelyben-leirta-hosszu-katinka-megcsalta.htmlCsütörtökön este bombaként robbant Shane Tusup levele rajongóinak, amelyben arról ír, miért ment tönkre a házasságuk Hosszú Katinkával. Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. A Facebookon azóta is záporoznak a kommentek a poszthoz, abból szemezgettünk. TV + Sztárok--Tóth Vera nyaralása alatt rövidnadrágban pózolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-toth-vera-nyaralasa-alatt-rovidnadragban-pozolt-foto.htmlTóth Vera falatnyi rövidnadrágban mutatta meg alakját: már bátran ölt dögös ruhákat az énekesnő. TV + SztárokOrigoTeknőst talált futás közben Horváth Éva: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-teknost-talalt-futas-kozben-horvath-eva-video.htmlHorváth Éva épp a Margitszigeten futott, amikor egyszer csak talált egy teknőst. Videót is posztolt róla. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie nem viheti ki Amerikából a gyerekeithttp://www.life.hu/sztarok/20180524-angelina-jolie-nem-viheti-ki-amerikabol-a-gyerekeit-brad-pitt.htmlMíg le nem zárul Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekelhelyezési pere, addig a színésznő nem viheti magával gyermekeit londoni forgatásaira. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.