Kommentcunami Shane Tusup leveléhez, amelyben leírta, Hosszú Katinka megcsalta

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön este bombaként robbant Shane Tusup levele rajongóinak, amelyben arról ír, miért ment tönkre a házasságuk Hosszú Katinkával. Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. A Facebookon azóta is záporoznak a kommentek a poszthoz, abból szemezgettünk. 

Szerintem jól tetted, h elmondtad az igazat ehhez erő kellett! Előbb utóbb úgyis kiderült volna. Hónapokig hordoztad a megbélyegzést miszerint a viselkedésed miatt lépett le Katinka! Én férfiként megértelek és maximálisan egyet értek veled! Bizony nem lehetett könnyű ezután újra elkezdeni. Most nehéz lesz egy darabig, de aztán eljön egy másik nő! Addig meg élvezd az életet!

Én is azt gondolom, hogy fontos volt hogy végre kiereszthesse az érzéseit! Együtt érzek a fájdalmával! Ő egy szenvedélyes ember, senkinek nem tiszte ítélkezni felette!

Ezzel Shane atomot dobott! Katinka meg a félrelépésével t elb...zta a karrierjét a jövőjét. Drága "együtt alvás volt.

Mekkora egy emberi nulla ez a 'nő' ! Mindent ,amit elért benne van Shane! Szégyellje magát!

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Köszönjük Shane! Az aranyak nélküled nem jöttek volna, nagy hatással voltál a magyar úszósportra, sok kitartást a továbbiakhoz. Remélem nem csak a sportban hanem a magánéletben is sikeres leszel!

Na vegre feloszlik ez a nyàlas és szamito pàros! Hidd el nemcsak vele csalt meg!

Véleményem szerint ezt kár volt ilyen részletességgel megosztani..
Mindenki ezen fog csámcsogni, és a valóban fontos pillanatok a feledésbe merülnek.
Sosem könnyű a válás, az éremnek mindig két oldala van!
Csak annyit üzennék nektek: TISZTELETTEL és MÉLTÓSÁGGAL váljatok el, hisz egykor szerettétek egymást!

Ez pont az ami kettejükön kívül senkire sem tartozna, a megcsalás, ha volt ilyen, már annak a jele, hogy nem volt rendben a kettejük dolga. Mielőtt mindenki most sajnálja Shanet kicsit azért gondolkodjon el azon, ha minden Katinka hibája, akkor miért is kért nyilvánosan annyiszor bocsánatot a feleségétől? Ketten rontották el, ennyi.!

1. Ha olyan borzasztó volt együttélni Shanenel, akkor becsületesen el kellett volna vàlni, mielőtt megalázza azzal, hogy félrelép!
2. Én is elmondanàm a valóságot, ha már ország-vilàg úgy mondja el véleményét, hogy senki sem kérte és csak feltételeznek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.