Kovács Áron elmondta a véleményét Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításáról

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Hosszú Katinka Kovács Áron Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hagyta szó nélkül Shane Tusup nyilvánosságnak írt levelét Kovács Áron műsorvezető. A Facebookra posztolta véleményét. 

"Shane Tusup rajongók figyelmébe!

Kedves Férfitársaim!

Könyörgöm, maradjunk már férfiak akkor is, ha „megcsalnak" minket! (de gyűlölöm ezt a szót!)

Ne menjünk le kutyába, ne átkozódjunk, vádaskodjunk, árulkodjunk, mint a gyerekek!

Tanuljuk már meg méltósággal feldolgozni azt felnőtt korunkra, hogy az anyukánk volt az utolsó nő, aki nem cserélne le bennünket - még rövid időre sem - soha senkiért! Tanuljuk meg, mert ez tény!

És tudom, ez is nehéz lesz, de próbáljuk meg elfogadni, hogy rajtunk kívül még van pár milliárd férfi a bolygón és ezeknek egy kisebb része talán, de biztosan tud nálunk vonzóbb érdekesebb, izgalmasabb, viccesebb és izmosabb lenni egy adott pillanatban, még akár a szerelmünk számára is! Fogadjuk már el, mert ez is tény!

Értenünk kell, hogy a szerelem olyan, mint a gravitáció, nagyjából tehetetlen vagy vele szemben. Emberként küzdesz egy sokkal magasabb erővel. Ezt annak is tudnia kell, akinek a „sérelmére" történik!

A „megcsalásban" sosincs ellenséges szándék! Nem úgy történik, hogy: „Na, most jól kicseszek az uncsi férjemmel, megyek és beleszeretek valakibe! Nem valaki ELLEN történik meg, hanem valami ellenére, ami sokszor a józan ész, az ígéret, a legjobb szándék. Érdekes, akivel ez megtörténik, az pontosan tudja milyen ez! Na, de ha a másik!!! Az más!!! Persze... más... aki nem érti, hogy a megcsalás nem bűn, az is gyerek maradt, pedig 40 felé fel kéne nőni lassan...

Kovács Áron Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

És akkor nehezítsünk! A házasság szentsége. A Szövetség! Drága férfitársaim! Aki ezt úgy értelmezi, mint egy örök ígéretet arra, hogy legyek később bármekkora pöcs, legyek erőszakos, féltékeny férj, vagy épp unalmas, pocakos tévénéző proli, akkor is a feleségem gyönyöreinek kizárólagos forrása csak én lehetek- szóval, aki ezt így értelmezi, az is gyerek még! Nem sikerült felnőnie. Mert ez nem így működik. Ez is tény. A házasságnak- ami erre a túlméretezett, önző egora épül - meg vannak számlálva a napjai. Ez is tény.

A házasság egy Szövetség, igen! Szövetség arra, hogy történjen bármi, kiállok érted! Kiállok a közös dolgainkért, nem árulom ki nyilvánosan a családon belüli dolgokat, ha távolodsz várok, ha félrelépsz, magamba nézek, ha nem akarsz már, elfogadom de soha, soha nem vetlek oda koncnak a világ számára! Ez a kapcsolat szentsége, Drága Barátaim, ez az odaadás, nem az, hogy csak velem és senki mással! Ehhez férfi kell! Inkább, mint a másikhoz, bár ott sem árt bizonyítani időnként...

Kedves Férfitársaim, nem csak az asszony ingatag! Az asszony a konkrét helyzetben annyira volt ingatag, hogy legyőzte egy hatalmas erő, ami mint mondtam olyan, mint a gravitáció. Na, bumm... Kivel nem történt már ilyen? Akivel nem, az nem is élt még igazán...Azután volt bátorsága ezzel odaállni a párja elé és elmondani mi történt! 10 emberből hány teszi ezt meg?! Lássam a kezeket! Ki az aki nem próbálja titokban tartani, elsunnyogni?! Az asszony egyenes volt! Ez megfelel a házasság szentségének! Családon belül tartani azt, ami oda tartozik! Ott megoldást keresni!

Ami viszont minden ízében szembe megy minden jóízlésnek, szövetségnek, férfiasságnak az az, amikor az egész világgal közöljük, hogy joga van tudni, hogy mi történt, szereplőkkel, időpontokkal, totál egyoldalúan tálalva mindezt!

Ez az igazi szégyen, nem az, ha az ember szerelembe esik! A rajongóknak nincs semmi joga tudni, hogy mi történik egy házasságban! Semmi!!! Aki így viselkedik, ahogy S.T. az nem felnőtt még! Lehet remek edző, motivációs szakember, de férfivé válnia még nem sikerült!

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

A jövőben ehhez kívánok sok erőt és sikert neki és mindenkinek, aki nem tud magáról ellépni három lépést és visszanézni önmagára!

Drága Férfitársaim!

Felnőni fájdalmas dolog! Ráébredni arra, hogy a világ nem a vágyaim kivetülése, hanem saját szabályokkal rendelkező tőlem nagyjából független játéktér, ahol kötelezően jönnek a kudarcok- az sem könnyű!

De mi lenne, ha ez elől nem a gyerekkorunkba regresszálnánk vissza, nem a saját egonk puha paplanját húznánk magunkra, hanem vállalva az ezzel járó fájdalmat és mocskot- felnőtt férfiként újjászületnénk? Én erre bíztatnék mindenkit, mert bizonyos dolgok gyerek kezébe nem valók! Ilyen például egy másik ember keze...

Kovács Áron" - írja a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.