Nem törölték Hosszú Katinka Facebook-oldalát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Facebook Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka Facebook-oldala eltűnt, miután bejelentette a szakítás hírét. Az úszónő azt állítja, Shane törölte, hiszen ketten voltak az adminisztrátorok, de valószínűleg nem tűnt el az oldal.

Hosszú Katinka százezres rajongói oldala eltűnt a Facebookról egy nappal azután, hogy közleményben bejelentette: Shane Tusuppal nem sikerült rendezniük kapcsolatukat. Az úszónő állítása szerint a férje törölte az oldalt, de a 24.hu szerint nem tűnt el végleg Katinka a Facebookról.

Hosszú Katinka oldalát valószínűleg nem törölték Fotó: Polyák Attila - Origo

Egy Facebook-oldal törlését

nem lehet pár kattintással elintézni, 14 nap haladékot ad a rendszer,

hogy meggondolhassuk magunkat. A rendszer emellett

a törlés minden folyamatáról e-mailt küld minden adminnak,

tehát Hosszú Katinkának is tudnia kellett, mire készült Tusup.

Sokkal valószínűbb, hogy az edző csak elrejtette az úszónő oldalát,

erre utal az is, hogy a felhasználók a „jelenleg nem áll rendelkezésre" keresési eredményt kapják, ha rákeresnek Hosszú Katinkára. Törlés esetén ugyanis a "nem áll rendelkezésre" vagy a "lehet, hogy eltávolításra került" üzenet szokott megjelenni.

Magyar edzővel folytathatja a felkészülést Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-magyar-edzovel-folytathatja-a-felkeszulest-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka és Shane tusup szakításával felmerül a kérdés, hogy kivel folytatja az úszónő a felkészülést? Valószínűleg magyar edzője lesz. TV + Sztárok--Ördög Nóra Lisszabonban veszett össze egy rendőrrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-ordog-nora-lisszabonban-veszett-ossze-egy-rendorrel-nanasiek.htmlÖrdög Nóra Lisszabonban kezdett vitatkozni egy rendőrrel, miután megbírságolta őt és férjét azért, mert rossz helyre parkoltak. TV + Sztárok--Durva álhír terjed a Facebookon Kulka Jánosrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-durva-alhir-terjed-a-facebookon-kulka-janosrol-harmasikrek.htmlEgy Kulka János nevében írt levél terjed a Facebookon. Már több százan megosztották, pedig egy szó sem igaz belőle. TV + Sztárok--Tess Holliday plus size modell csábító fotót posztolt: kanapén heverve mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180525-tess-holliday-plus-size-modell-csabito-fotot-posztolt-a-kanpen-heverve-mutatta-meg-idomait.htmlTess Holliday nem tartozik a sovány modellek közé, de ő büszke a domborulataira, a kommentelők pedig imádják ezért. Legutóbbi fotóján is nagyon csábító! TV + Sztárok--Shane Tusupot posztja miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-shane-tusupot-posztja-miatt-tamadjak-a-kommentelkok.htmlShane Tusup kiteregette a szennyest miután Katinka közölte a nyilvánossággal, véget ért a házasságuk Az edző elárulta, hogy felesége megcsalta őt, de a levele nem minden kommentelőnek tetszett. Sokak szerint ez nem volt szép Tusuptól. TV + Sztárok--Kiakadtak a követői Berki Krisztiánra, aki azzal hencegett, mennyit költött étterembenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kiakadtak-a-kovetoi-berki-krisztianra-aki-azzal-hencegett-mennyit-koltott-etteremben.htmlBerki Krisztián a minap egy 2355 eurós, azaz közel 725 ezer forintos számláról töltött fel egy fényképet, a bejegyzéséhez pedig a következő sorokat írta: "Nem a számla sok. Te keresel keveset szoktuk mondani egymás közt". A celeb posztjával alaposan kiverte a biztosítékot, még úgy is, hogy hozzátette, #nyugiszazanettünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.