Puzsér Róbert röviden véleményzete Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítását

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka, Szabó Balázs/Life.hu -
Puzsér Róbert Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert ezúttal sem maradt szótlan, bár tőle szokatlanul röviden véleményezte Hosszú Katinka és Shane Tusup szakítását.

Nem először szólal meg Puzsér Róbert Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolatáról, legutóbb a békülésük után fejtette ki véleményét egy hosszú posztban. Akkor az úszónő és edzője "Ketten a világ ellen" címmel tettek ki közös képet, így tudatták: kibékültek. Puzsér Róbert ezt nem tudta szó nélkül hagyni.

Puzsér röviden véleményezte Katinka és Shane szakítását Forrás: Facebook/Hosszú Katinka, Szabó Balázs/Life.hu

Most megint ti ketten a világ ellen, aztán pár hónap múlva majd megint az én ügyvédeim a te ügyvédeid ellen,

az újabb szakítás hírére is reagált, de sokkal rövidebben.

Valószínűleg azért, mert előbbi posztjában már mindent kifejtett.

Puzsér Róbert két mondatban foglalta össze véleményét Forrás: Facebook/Puzsér Róbert
Magyar edzővel folytathatja a felkészülést Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-magyar-edzovel-folytathatja-a-felkeszulest-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka és Shane tusup szakításával felmerül a kérdés, hogy kivel folytatja az úszónő a felkészülést? Valószínűleg magyar edzője lesz. TV + Sztárok--Ördög Nóra Lisszabonban veszett össze egy rendőrrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-ordog-nora-lisszabonban-veszett-ossze-egy-rendorrel-nanasiek.htmlÖrdög Nóra Lisszabonban kezdett vitatkozni egy rendőrrel, miután megbírságolta őt és férjét azért, mert rossz helyre parkoltak. TV + Sztárok--Durva álhír terjed a Facebookon Kulka Jánosrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-durva-alhir-terjed-a-facebookon-kulka-janosrol-harmasikrek.htmlEgy Kulka János nevében írt levél terjed a Facebookon. Már több százan megosztották, pedig egy szó sem igaz belőle. TV + Sztárok--Tess Holliday plus size modell csábító fotót posztolt: kanapén heverve mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180525-tess-holliday-plus-size-modell-csabito-fotot-posztolt-a-kanpen-heverve-mutatta-meg-idomait.htmlTess Holliday nem tartozik a sovány modellek közé, de ő büszke a domborulataira, a kommentelők pedig imádják ezért. Legutóbbi fotóján is nagyon csábító! TV + Sztárok--Lola közös fotót posztolt új szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-lola-kozos-fotot-posztolt-uj-szerelmevel-instagram.htmlLolára újra rátalált a szerelem: legalábbis erről árulkodik friss fotója a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoShane Tusupot posztja miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-shane-tusupot-posztja-miatt-tamadjak-a-kommentelkok.htmlShane Tusup kiteregette a szennyest miután Katinka közölte a nyilvánossággal, véget ért a házasságuk Az edző elárulta, hogy felesége megcsalta őt, de a levele nem minden kommentelőnek tetszett. Sokak szerint ez nem volt szép Tusuptól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.