Gyönyörű gyűrűvel jegyezte el párja a várandós Nagy Adrit, A Nagy Duett zsűritagját

eljegyzés A Nagy Duett Nagy Adri gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézd meg az ékszert.

A ripost szúrta ki, hogy a Nagy Duett zsűritagjának Instagram-oldalán már jóideje fenn van egy fotó, ahol a gyűrűsujján csillog egy gyémántköves jegygyűrű.

A várandós énekesnő feltehetőleg január végén, éppen a születésnapja környékén mondott igent a lánykérésre születendő kisfia édesapjának.

A gyönyörű ékszer Adri több fotóján is látható:

Ma nyugi van #lazyday #pregnantlife #8monthspregnant #mommy #adopteddog

nagyadrimusic (@nagyadrimusic) által megosztott bejegyzés,

Állítják: nem csak Hosszú Katinka, Shane Tusup is félrelépetthttp://www.life.hu/sztarok/20180526--allitjak-nem-csak-hosszu-katinka-hanem-shane-tusup-is-felrelepett.htmlEgyre durvábban megy a harc Hosszú Katinka és Shane Tusup, valamint rajongói között. A botrányt az edző levele robbantotta ki, amelyben állítja, felesége Dudás Dániellel többször is megcsalta, most azonban bennfentesek arról beszélnek, Shane is félrelépett. TV + SztárokOrigoHatalmas összegtől eshet el Hosszú Katinka a Facebook-oldala nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20180526-hatalmas-osszegtol-eshet-el-hosszu-katinka-a-facebook-oldala-nelkul.htmlElvesztette félmilliós rajongótáborát Hosszú Katinka a Facebookon. De mivel jár mindez? TV + Sztárok--Elhunyt a népszerű szegedi lemezlovas, DJ Ratenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-elhunyt-a-nepszeru-szegedi-lemezlovas-dj-raten.html--Kommentelők állítják, Shane Tusup durván bánt Hosszú Katinkávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180526-kommentelok-allitjak-shane-tusup-durvan-bant-hosszu-katinkaval.htmlCsütörtökön először Hosszú Katinka jelentette be, hogy megszűnik az "együttműködése" Shane Tusuppal, ugyanis nem tudták rendezni magánéletüket, este pedig az úszóedző tett közzé egy levelet, amelyben azt állítja, felesége többször is megcsalta. TV + SztárokOrigoA magánéleti válsága ellenére csodálatosat úszott Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180526-a-maganeleti-valsaga-ellener-csodalatosat-uszott-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka 2018-ban először indult versenyen, és rögtön nagy idővel, rekorddal győzött. Köszönöm, hogy mindig számíthatok Rád, Úszás! Köszönöm, hogy vagy nekem, a kapaszkodóm, a vasmacskám. Annyi mindent kaptam már Tőled! Irvine, 200 vegyes 1. hely 2:10,87 (új versenycsúcs) 50 gyors 4. hely 25,67 - tette közzé legújabb versenyeredményét az Instagramján Hosszú Katinka. TV + SztárokOrigoElhunyt a népszerű szegedi lemezlovas, DJ Ratenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-elhunyt-a-nepszeru-szegedi-lemezlovas-dj-raten.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.