Feljelentették Schobert Norbit

Forrás: ATV -
Facebook Schobert Norbert feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi rendszeresen beszél követőihez a Facebookon vezetés közben, ez pedig sokak szemét szúrta, így feljelentették. Az üzletember reagált a vádra. 

"Bizonyos emberek nagy figyelmet szentelnek a dolgaimnak, így eszem ágában sincs feltenni az internetre rám nézve kellemetlen dolgokat. Hosszabb utakon valóban előfordul, hogy bejelentkezem a közösségi oldalamon, hiszen remek alkalom a beszélgetésre, azonban mindig ügyelek a biztonságra. A telefont egy rögzített tartóba rakom. A KRESZ ezt nem tiltja, hiszen a két kezem a kormányon, az utat figyelem, és csak pillanatokra tekintek a kijelzőre. Ezt pedig megtenném akkor is, ha mondjuk ül valaki mellettem, és beszélgetünk. Akkor lenne gond, ha a kezemben lenne a telefon, mint a balesetet okozó sofőr esetében, vagy ha elmerülnék a kommentek olvasásában. Hiába kritizálnak egyesek, ezt a szokásomat meg fogom tartani, és garantálom, hogy nem fogok balesetet okozni, ahogy eddig sem" - mondta Norbi a Blikknek, hozzátette, a biztonsági öv mellőzése miatt is sokan fenyegetik feljelentéssel, de megnyugtatta a figyelmes „jóakaróit", hogy mindig használ övet.

A lap megkereste a rendőrséget is, de a kérdéses ügyben nem adhattak felvilágosítást.

Forrás: ATV

Kommentelők támadtak Dudás Dánielre Hosszú Katinka miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-kommentelok-tamadtak-dudas-daniel-uszora-hosszu-katinka-miatt.htmlMiután Shane Tusup közzé tette levelét, amelyben állítja, Hosszú Katinka a 24 éves úszóval, Dudás Dániellel csalta meg, nincs nyugta a fiatal sportolónak. Instagram oldalára egyre-másra érkeznek a kommentek. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-igy-nez-ki-most-a-reszkessetek-betorok-sztarja-macaulay-culkin-foto.htmlMacaulay Culkin friss fotót posztolt magáról, közösségi oldalán nyuszifüllel a fején látható. TV + SztárokOrigoKigyulladt Hajdú Péterék konyhájahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kigyulladt-hajdu-peterek-konyhaja-tuzoltok.htmlÉvekkel ezelőtt egy telefontöltő okozott tüzet Hajdú Péterék családi házában. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoElhunyt a népszerű szegedi lemezlovas, DJ Ratenhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-elhunyt-a-nepszeru-szegedi-lemezlovas-dj-raten.html--Bella Thorne szőrös hónaljat villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-bella-thorne-szoros-honaljat-villantott-foto.htmlCsatlakozott a szőrvillantó celebek sorához Bella Thorne színésznő. TV + Sztárok--Nem törölték Hosszú Katinka Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180525-nem-toroltek-hosszu-katinka-facebookoldalat.htmlHosszú Katinka Facebook-oldala eltűnt, miután bejelentette a szakítás hírét. Az úszónő azt állítja, Shane törölte, hiszen ketten voltak az adminisztrátorok, de valószínűleg nem tűnt el az oldal. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.