Instagramján, az új versenycsúcsáról szóló posztja mellett estek neki Hosszú Katinkának

úszás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 15 ezren lájkolták Hosszú Katinka Instagram-bejegyzését, amelyben megosztotta a világgal legújabb versenycsúcsát. Az őszinte gratulációk mellett azonban bőven találunk fanyalgó beszólásokat is, többek szerint az úszónőnek a magánéleti botránya közepette inkább csendben kellene maradni. A kommentekből szemezgettünk. 

"Köszönöm, hogy mindig számíthatok Rád, Úszás! Köszönöm, hogy vagy nekem, a kapaszkodóm, a vasmacskám. Annyi mindent kaptam már Tőled! Irvine, 200 vegyes 1. hely 2:10,87 (új versenycsúcs)
50 gyors 4. hely 25,67" - írta a sportolónő. A bejegyzése alatt a gratulációk mellett a gyűlölködő hangvételű kommentek is megjelentek.

Katinka,adj hálát,hogy megszabadultál egy nárcisztikus embertől...további sok sikert!!

Te egy ERŐS nő vagy! A sok rosszindulatú, fanyalgóval ne foglalkozz, csak Magaddal! Gratulálok!

Az a baj hogy nem a shane úszik... nézzünk meg akármilyen sportot nem csak az edző teszi valakivé a sportolót ő is bele segít az oké de attól még nem ő versenyzik...

Inkább meghunyázkodnod kéne, mintsem pózolgatni...jobb lenne ha most eltünnél jó sok időre a közösségihálóról. Óriási csalódás vagy sokak számára, és még te akarsz példakép lenni... Hánynom kell tőled

Shanenek köszönhet mindent...rég abbahagyta volna az úszást, ha Shane nem veszi a szárnyai alá. Jól kihasználta az álszent szuka!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.