Morgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetik

Forrás: National Geographic/Zach Dilgard/National Geographic/Zach Dilgard -
metoo Morgan Freeman szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. 

Az egyik áldozat azt állítja, a híresség több hónapon át zaklatta őt, megpróbálta felemelni a szoknyáját, és tolakodó utalásokat tett az idomaira. Más kollégák szerint a színész gyakran illette lealacsonyító jelzőkkel a testalkatukat, arra kérte őket, hogy viseljenek kevesebb ruhát, vagy éppen látványosan megbámulta a dekoltázsukat. A nők szerint szörnyű volt Freemannel dolgozni, hiszen folyamatosan feszültség vette körbe a férfit, és csupán azért nem jelentették fel őt, mert féltek, hogy elveszítik a pozíciójukat - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Morgan azonnal válaszolt a vádakra:

Forrás: National Geographic/Zach Dilgard/National Geographic/Zach Dilgard

Freeman botránya megosztja a filmipart, még az is felmerült, hogy az életműdíját is elvehetik. A színész teljesen összetört a zaklatási vádak alatt, és úgy érzi, akár az egész életét tönkreteheti a botrány. Morgan mindenesetre a legújabb közleményében határozottan kijelentette, hogy soha nem molesztált senkit, a félreértett megjegyzéseket pedig bóknak, vagy kedveskedő viccnek szánta.

Hajdú Péter búcsúzik: vasárnap este lesz az ATV-n az utolsó Esti Frizbihttp://www.life.hu/sztarok/20180527-hajdu-peter-bucsuzik-vasarnap-este-lesz-az-atvn-az-utolso-esti-frizbi.htmlVasárnap este látható az ATV-n az utolsó Esti Frizbi. A műsor két év után szűnik meg. TV + SztárokOrigoEz Rubint Réka és Schobert Norbi szerelmének titkahttp://www.life.hu/sztarok/20180527-ez-rubint-reka-es-schobert-norbi-szerelmenek-titka-vallomas.htmlA több mint másfél évtizede házasságban élő Rubint Réka és Schobert Norbert a mai napig szemmel láthatóan imádják egymást. Réka most elmondta, mi a szerelmük titka. TV + SztárokOrigoHorváth Szilárd időjós archív videóján röhög a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180526-horvath-szilard-idojos-archiv-videojan-rohog-a-vilag-anglia.htmlHorváth Szilárd időjós bejelentkezése évekkel ezelőtt legendás lett. De hogy is volt ez? Szilárd arról beszél, hogy szeles idő várható, közben pedig összetéveszthetetlen szellentéshangokat hallani. Most a Mirror találta meg és használta fel egy, az emésztőrendszerről szóló cikkében a videót. TV + SztárokOrigoÁllítják: nem csak Hosszú Katinka, Shane Tusup is félrelépetthttp://www.life.hu/sztarok/20180526--allitjak-nem-csak-hosszu-katinka-hanem-shane-tusup-is-felrelepett.htmlEgyre durvábban megy a harc Hosszú Katinka és Shane Tusup, valamint rajongói között. A botrányt az edző levele robbantotta ki, amelyben állítja, felesége Dudás Dániellel többször is megcsalta, most azonban bennfentesek arról beszélnek, Shane is félrelépett. TV + SztárokOrigoBodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180526-bodrogi-viktor-lehet-hosszu-katinka-uj-edzoj.htmlA Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzője – értesült a Nemzeti Sport.TV + SztárokOrigoFeleségül vette kedvesét, Anna Ebersteint Hugh Granthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-felesegul-vette-kedveset-anna-ebersteint-hugh-grant-majus-25en.htmlMegtörtént, amire a legjobb barátai sem számítottak, az 57 éves Hugh Grant elvette feleségül barátnőjét, a 39 éves Anna Ebersteint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.