Tatár Csilla vlogjában Balázs Andival A Nagy Duett versenyzőjével beszélgetett

színésznő Balázs Andrea A Nagy Duett Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon utálja már Kasszás Erzsit? Hogyan bírkozik meg a szakmai féltékenységgel? Mit adott neki A Nagy Duett? Mit csinál akkor, amikor nagyon mélyen van, mégis mindenki azt várja tőle, hogy a társaság középpontja legyen? Egyáltalán kicsoda Balázs Andi? Tatár Csilla a vlogjában a színésznő Balázs Andival többek között ezekről beszélgetett. 

Balázs Andi egyebek mellett arról is beszélt, hogy egyáltalán nem utálta meg Kasszás Erzsi karakterét, sőt, az is, és A Nagy Duett-beli szereplése is hozott be nézőket a színházba. Hozzátette, tudta, hogy nem maradhat rajta a boltos karaktere, és ma már mindenki tudja, hogy nem Erzsinek, hanem Andinak hívják. Arról is beszélt, hogy kollégái figyelmeztették, hogy vigyázzon a reklámszereppel, és elárulta azt is, hogy miként fogadta a támadásokat.

Azt is elmesélte, hogy alkatából adódan már tiniként sem fogadták el azonnal, de amikor igen, akkor hatalmas kötődései alakultak ki.

Újabb eredményeiről posztolt az Instagramra Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180527-ujabb-eredmenyeirol-posztolt-az-instagramra-hosszu-katinka-uszono.htmlAmíg a fél ország Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításáról beszél, az úszónő egyre másra szerzi az érmeket, amit a rajongó tudtára is ad Instagramján. Rosszindulatú kommentekből ezúttal sincs hiány, de úgy tűnik, Katinka nem bonyolódik virtuális vitába a követőivel. TV + SztárokOrigoMorgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-morgan-freemant-nyolcan-vadoljak-szexualis-zaklatassal-az-eletmudijat-is-elvehetik.htmlNéhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. TV + Sztárok--Hajdú Péter búcsúzik: vasárnap este lesz az ATV-n az utolsó Esti Frizbihttp://www.life.hu/sztarok/20180527-hajdu-peter-bucsuzik-vasarnap-este-lesz-az-atvn-az-utolso-esti-frizbi.htmlVasárnap este látható az ATV-n az utolsó Esti Frizbi. A műsor két év után szűnik meg. TV + SztárokOrigoInstagramján, az új versenycsúcsáról szóló posztja mellett estek neki Hosszú Katinkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180526-instagramjan-az-uj-versenycsucsarol-szolo-posztja-mellett-estek-neki-hosszu-katinkanak.htmlKözel 15 ezren lájkolták Hosszú Katinka Instagram-bejegyzését, amelyben megosztotta a világgal legújabb versenycsúcsát. Az őszinte gratulációk mellett azonban bőven találunk fanyalgó beszólásokat is, többek szerint az úszónőnek a magánéleti botránya közepette inkább csendben kellene maradni. A kommentekből szemezgettünk. TV + Sztárok--Bodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180526-bodrogi-viktor-lehet-hosszu-katinka-uj-edzoj.htmlA Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzője – értesült a Nemzeti Sport.TV + SztárokOrigoHorváth Szilárd időjós archív videóján röhög a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180526-horvath-szilard-idojos-archiv-videojan-rohog-a-vilag-anglia.htmlHorváth Szilárd időjós bejelentkezése évekkel ezelőtt legendás lett. De hogy is volt ez? Szilárd arról beszél, hogy szeles idő várható, közben pedig összetéveszthetetlen szellentéshangokat hallani. Most a Mirror találta meg és használta fel egy, az emésztőrendszerről szóló cikkében a videót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.