Dudás Dániel és az úszás Hosszú Katinka támasza

úszás Dudás Dániel USA Hosszú Katinka verseny Shane Tusup sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka az úszásból merít energiát ahhoz, hogy túlélje magánéleti válságát. Emellett van még egy támasza a sportolónak: jelenleg is kint van vele az Egyesült Államokban edzőpartnere, Dudás Dániel, akivel állítólag megcsalta a férjét.

Hosszú Katinka a magánéleti válság ellenére is bomba formában van: jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban versenyez és két számot is megnyert. Az örömteli események után posztolt is az Instagram-oldalára, ahol köszönetet mondott azért, hogy úszhat.

Köszönöm, hogy mindig számíthatok Rád, Úszás! Köszönöm, hogy vagy nekem, a kapaszkodóm, a vasmacskám. Annyi mindent kaptam már Tőled!" – írta a közösségi oldalán.

A Bors úgy tudja, Katinkával kint van edzőpartnere, Dudás Dániel is, akivel állítólag megcsalta Shane Tusupot.

Korábban egyébként az a hír járta, hogy az úszónőt a jövőben Bodrogi Viktor fogja felkészíteni, ám az edző cáfolta ezt az értesülést.

Barátként beszéltem Katkával arról, hogy edzőt keres. Ez nem azt jelenti, hogy a jövőben én irányítom majd a felkészülését. Hálás feladat lenne a világ egyik legjobb úszójával dolgozni, ám ez nem így működik. Én Százhalombattán vagyok edző, felmondási időm lenne, hiszen a több mint tíz tanítványomat nem hagyhatnám magára. Ő egy felnőtt versenyző, akinek igazi partner kell, egy egyszemélyes edző. A jelenlegi munkámmal tehát összeegyeztethetetlen, hogy elvállaljam Katinka felkészítését" – nyilatkozta az edző a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.