Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István ezt gondolja Shane Tusup leveléről

Hosszú Katinka Hosszú István Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata és karrierje is végérvényesen véget ért. A páros közösségi oldalaikon üzent közönségének és egymásnak. Kiderült: Katinka megcsalta férjét, ám a hírek szerint ez kölcsönösen megtörtént. A méltatlan sárdobálás közepette megszólalt Hosszú Katinka édesapja is, aki őszintén mesélt a kialalkult helyzetről.

Az Iron Lady és férje, Shane Tusup kapcsolatát a jelek szerint már nem lehet megmenteni. A férfi közösségi oldalán egy angolul megírt levélben tudatta követőivel, hogy Katinka megcsalta őt Dudás Ádámmal. A pletykák futótűzként terjedtek és nem sokkal később kiderült, hogy Shane is megcsalta feleségét, állítólag egy edzőnővel. A páros ezek után nem reagált semmire, kommentelőik azonban komolyan nekimentek az egykori legendás páros tagjainak. Volt, aki Katinkát és volt, aki Shanet támadta be.

Szerelem a levegőben Forrás: MTI/Illyés Tibor

A méltatlan csatározásban megszólalt Hosszú István, Katinka édesapja is, aki őszintén elmesélte, mit gondol:

"Gyerekes butaság, amit Shane csinál. Szerintem nem ez a megoldás, ráadásul nem egészen a tényeket írta le. Az, hogy Katinka jóba lett Dudás Danival, az csak következménye annak, hogy ők szakítottak. Dani igazán férfiként viselkedett és nőként tekintett Katinkára, ami Shane-ről nem mondható el. Ugyanakkor Shane-től nem lehetett sokkal jobbra számítani, nem hazudtolta meg önmagát. Azt viszont nem szeretném eltagadni, hogy rengeteget segített Katinkának, nagyon motiválta is. Tudom, hogy Katka nagyon sokat vívódott, szerette volna megmenteni a kapcsolatát. Azt gondolom, ha valami nem megy, akkor egyszerűen nem megy. Nincs mit tenni. Ez egy nagyon nehéz helyzet, nagyon okosat sem lehet mondani. De az biztos, hogy támogatom a lányomat a döntésében és szeretnék lelkileg is segíteni, hogy túljusson ezen az időszakon. Most arra van szüksége, hogy támogassuk, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni magából, ugyanis júniusban újra versenyezni fog. A lányom nagyon erős nő, ezen is túl fog jutni "- nyilatkozta a Lokálnak az édesapa.

Keveházi Krisztina és Szabó Ádám estek ki A Nagy Duett című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-kevehazi-krisztina-es-szabo-adam-estek-ki-a-nagy-duett-cimu-musorbol.htmlA vasárnapi A Nagy Duett című műsor elődöntőjében Keveházi Krisztinának és Szabó Ádámnak kellett búcsúznia. TV + SztárokOrigoRendőrök keresték Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20180527-rendorok-kerestek-voksan-viragot-meselte-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVoksán Virág kiskoráról is napvilágot láttak kényes részletek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + SztárokOrigoKelemen Anna erotikus fotókat posztolt (18+) http://www.life.hu/sztarok/20180527-kelemen-anna-erotikus-fotokat-posztolt.htmlKelemen Anna egy merész fotóval lepte meg rajongóit. Naná, hogy vadul lájkolják a képet a követők. TV + SztárokOrigoMaláriás volt Ekanem Bálinthttp://www.life.hu/sztarok/20180527-malarias-volt-ekanem-balint-meselte-a-a-tv2-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musorban.htmlÉletében kétszer volt maláriás Ekanem Bálint, aki a betegségről a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában mondta el, hogy akkor kapta el a betegséget, amikor még Kenyában élt. TV + Sztárok--Hajdú Péter búcsúzik: vasárnap este lesz az ATV-n az utolsó Esti Frizbihttp://www.life.hu/sztarok/20180527-hajdu-peter-bucsuzik-vasarnap-este-lesz-az-atvn-az-utolso-esti-frizbi.htmlVasárnap este látható az ATV-n az utolsó Esti Frizbi. A műsor két év után szűnik meg. TV + SztárokOrigoFeleségül vette kedvesét, Anna Ebersteint Hugh Granthttp://www.life.hu/sztarok/20180526-felesegul-vette-kedveset-anna-ebersteint-hugh-grant-majus-25en.htmlMegtörtént, amire a legjobb barátai sem számítottak, az 57 éves Hugh Grant elvette feleségül barátnőjét, a 39 éves Anna Ebersteint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.