Így csókolja szerelmét, Szabó Ádámot Tóth Andi: fotó

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
csók Szabó Ádám közös fotó szerelem Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár hivatalosan is felvállalta kapcsolatát Tóth Andi és Szabó Ádám: a pár csókolózós fotót is feltöltött a közösségi oldalra.

Tóth Andi és Szabó Ádám mindenkit átvert: az énekesnő friss bejegyzéséből kiderül, kedvesével immár hónapok óta együtt vannak. Mint ismeretes, a párt először a Glamour Gálán látták csókolózni, de később lerázták a faggatózó újságírókat azzal a kifogással, hogy egyelőre csak a karrierjükre koncentrálnak.

Most végre felvállalták szerelmüket, Andi több közös fotót is feltöltött közösségi oldalára. Csupán annyit írt a képekhez, hogy „mindvégig együtt" és „nagyon szeretlek".

Az elmúlt pár hónap ..♥️ #mindvégigegyütt #loveyousomuch #mybaby ♥️ @szaboadamofficial

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Tápai Szabina beszólt Kasza Tibinek a Nagy Duettben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-tapai-szabina-beszolt-kasza-tibinek-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett zsűritagjaként véleményezte Kasza Tibi Tápai Szabina és Takács Nikolas produkcióját, kritikáját a kézilabdázó nem hagyta szó nélkül. Bizony beszólt az énekesnek, aki nem maradt adós. Elindult az adok-kapok. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kiskutyát fogadott örökbehttp://www.life.hu/sztarok/20180528-meghan-markle-kiskutyat-fogadott-orokbe-harry-herceg.htmlCsak kevesen tudnak arról, hogy Meghan Markle három évvel ezelőtt menhelyről fogadott örökbe egy beagle kiskutyát. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs UFO-s videót osztott meg Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-sebestyen-balazs-ufo-s-videot-osztott-meg-facebook-oldalan.htmlUFO-észleléses videót tett közzé Sebestyén Balázs, és arról kérdezte követőit, hogy szerintük valódi.e a felvétel, ő ugyanis bedőlt neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDudás Dániel és az úszás Hosszú Katinka támaszahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-dudas-daniel-es-az-uszas-hosszu-katinka-tamasza-shane-tusup.htmlHosszú Katinka az úszásból merít energiát ahhoz, hogy túlélje magánéleti válságát. Emellett van még egy támasza a sportolónak: jelenleg is kint van vele az Egyesült Államokban edzőpartnere, Dudás Dániel, akivel állítólag megcsalta a férjét. TV + Sztárok--60 éves lett Fehér Annahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-60-eves-lett-feher-anna-szomszedok.html60. születésnapját ünnepli ma Fehér Anna, akit az ország a Szomszédok című sorozat Almájaként ismert meg. TV + Sztárok--Nincs munkája VV Sománakhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-nincs-munkaja-vv-somanak-casting.htmlJelenleg nincs munkája VV Somának, aki azután, hogy megnyerte a ValóVilágot, egy darabig castingosként dolgozott az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.