Schobert Lara óriási gardróbszobájából posztolt: fotó

Schobert Lara posztolás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Lara, akárcsak híres édesanyja, szívesen fotózza magát. A legidősebb Schobert csemete ezúttal óriási gardrószobájából posztolt.

Csücsörít, pózol, akár a nagyok: Schobert Lara mindent tud arról, hogyan kell likeokat gyűjteni közösségi oldalán. Nem is csoda, hogy lassan 100 ezerre nő közösségi tábora. Ezúttal a gardróbjából posztolt, egy apró shortban.

Schobert Lara Forrás: Insta Story

Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István ezt gondolja Shane Tusup levelérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-hosszu-katinka-edesapja-hosszu-istvan-ezt-gondolja-shane-tusup-levelerol.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata és karrierje is végérvényesen véget ért. A páros közösségi oldalaikon üzent közönségének és egymásnak. Kiderült: Katinka megcsalta férjét, ám a hírek szerint ez kölcsönösen megtörtént. A méltatlan sárdobálás közepette megszólalt Hosszú Katinka édesapja is, aki őszintén mesélt a kialalkult helyzetről.TV + Sztárok--Keveházi Krisztina és Szabó Ádám estek ki A Nagy Duett című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-kevehazi-krisztina-es-szabo-adam-estek-ki-a-nagy-duett-cimu-musorbol.htmlA vasárnapi A Nagy Duett című műsor elődöntőjében Keveházi Krisztinának és Szabó Ádámnak kellett búcsúznia. TV + SztárokOrigoRendőrök keresték Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20180527-rendorok-kerestek-voksan-viragot-meselte-a-vigyazat-szulovel-vagyok-musorban-a-tv2n.htmlVoksán Virág kiskoráról is napvilágot láttak kényes részletek a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + SztárokOrigoKelemen Anna erotikus fotókat posztolt (18+) http://www.life.hu/sztarok/20180527-kelemen-anna-erotikus-fotokat-posztolt.htmlKelemen Anna egy merész fotóval lepte meg rajongóit. Naná, hogy vadul lájkolják a képet a követők. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: ez a páros a Life.hu olvasóinak kedvencehttp://www.life.hu/sztarok/20180527-a-nagy-duett-ez-a-paros-a-lifehu-olvasoinak-kedvence.htmlKözeledik a finiséhez A Nagy Duett. Már csak öt páros áll színpadra vasárnap este, és hamarosan kiderül, ki, vagyis kik nyerik a versenyt. Szavazásunkból kiderült, nektek melyik a kedvenc párosotok, és kiket szeretnétek a legkevésbé a döntőben látni. TV + SztárokOrigoMorgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-morgan-freemant-nyolcan-vadoljak-szexualis-zaklatassal-az-eletmudijat-is-elvehetik.htmlNéhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.