Kelemen Anna régen töltött fel videót, most megtörte a csendet

szexi pajzán videó Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideje nem tett közzé friss videót Youtube-csatornáján Kelemen Anna, most azonba új kisfilmmel jelentkezett. Mint mondta: pajzán hangulatba keveredett. 

Saját bevallása szerint világmegváltó tartalomra készül Kelemen Anna, aki új kisfilmjét harangozta be Instagram-oldalán. Amellett, hogy azt mondta: pajzán hangulatba keveredett, azt is elárulta, hogy az új videóját lehet majd komolyan vennei, de nevetni is lehet rajta.

Mindenesetre, a minivideón is látszottak a modell formás kebeli.

Kelemen Anna szexi fehérneműben mutatta meg formás fenekét: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180529-kelemen-anna-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-formas-feneket.htmlAnnácska hihetetlenül szexi fotóval lepte meg rajongóit, megmutatta, hogyan néz ki tökéletes feneke hátulról egy szexi fehérneműben: nem is bírnak magukkal a férfiak. TV + SztárokOrigoElátkozott címet kaphatott a királynőtől Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180529-elatkozott-cimet-kaphatott-a-kiralynotol-harry-herceg-es-meghan-markle-sussex.htmlII. Erzsébet királynő Sussex hercege és hercegnője címet adományozta Harry hercegnek és Meghan Markle-nek. Ők a másodikok a sorban, akik viselhetik ezt a címet, nem árt azonban, ha tudják, Sussex korábbi hercegének nem volt szerencsés élete. TV + Sztárok--Vasvári Vivien kitiltja a gyerekeket a milliókba kerülő esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180529-vasvari-vivien-kitiltja-a-gyerekeket-a-milliokba-kerulo-eskuvojerol.htmlLáthattuk már Vasvári Vivient menyasszonyi ruhákat próbálni a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, de már azt is tudni lehet, hogy kisfia Miamiban született. Most pedig azt is elárulta, mennyibe kerül az esküvője, ahonnan a gyerekeket kitiltja. TV + SztárokOrigoBud Spencer unokája, Carlo Pedersoli Jr. ketrecharcos letthttp://www.life.hu/sztarok/20180529-bud-spencer-unokaja-carlo-pedersoli-jr-ketrecharcos-lett.htmlAzok, akik követik Bud Spencer hivatalos Instagram-oldalát, láthatták, hogy a pofonosztó színész unkája, Carlo Pedersoli Jr. meglepő hivatást választott magának. Ketrecharcos lett és azonnal győzelemmel mutatkozott be. TV + Sztárok--Meztelenül pózol DiCaprio barátnője, Camila Morronehttp://www.life.hu/sztarok/20180529-meztelenul-pozol-dicaprio-baratnoje-camila-morrone.htmlInstagram-oldalán vetkőzött le Leonardo DiCaprio 20 éves modell barátnője, Camila Morrone. TV + SztárokOrigoEmma Watson és Chord Overstreet szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180529-emma-watson-es-chord-overstreet-szakitottak.htmlEmma Watson és a Glee-ből ismert színész, Chord Overstreet fél év randizgatás után szakítottak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.