Sztárok, akikre a nők gondolnak maszturbálás közben: Brad Pitt és Chris Pratt is rajta van a listán

maszturbálás önkielégítés sztárok felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai szexuális segédeszközöket gyártó cég készített felmérést 13 ezer férfi és nő bevonásával a szexuális szokásaikról, így derült ki az is, hogy mely híres férfiakra gondolnak a legszívesebben a nők akkor, amikor önmaguk kényeztetésére kerül a sor. A top 5-ből néhány meglepő név olyan szexi és sármos hírességeket taszított ki, mint George Clooney, Patrick Dempsey, Gerard Butler és mások...

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth "Forrás: AFP/Justin Tallis "

Teljességgel érthető, hogy az erős és bátor Thor bekerült a top 5-be. A szexi szőke és kék szemű színészre rengeteg nő gondol magányos perceiben, de csak a vágyálmakban lehet a hölgyek társasága, hiszen házas, ráadásul 3 gyönyörű gyerek édesapja.

Chris Pratt

Chris Pratt Forrás: Getty Images

Rögös út vezetett az amerikai színésznek a csúcsig, de sikerül elérnie célját, olyannyira, hogy ma már a nők róla álmodoznak! Ráadásul nem is olyan rég lett ismét szingli a világsztár, így van esély rá, hogy valakinek az álma valóra válhat!

Brad Pitt

Brad Pitt Forrás: Getty Images

A válása után nem volt éppen a legjobb formában Brad Pitt, de sikerült visszaküzdenie magát, a nők pedig nem hagyták cserben. Bőven voltak és vannak még olyanok, akik unalmas perceikben róla álmodoznak.


Johnny Depp

Johnny Depp Forrás: WireImage/2016 Karwai Tang/Karwai Tang

Annak ellenére, hogy Johnny Depp nincs mostanában jó formában, sikerült bekerülnie a top 5-be. A színész pedig nehéz időszakot tudhat maga mögött válásával és a bántalmazási vádakkal, de úgy tűnik, hogy a fantáziáló hölgyeket ez egyáltalán nem zavarja.

Tom Cruise

Tom Cruise Forrás: Steven Ferdman/REX/Shutterstock

Tom Cruise az elmúlt években nem tett sokat azért, hogy megszeressék, de úgy tűnik, a nők ennek ellenére kitartanak mellette. Nem számít, hogy a sztár nem túl magas, és az sem, hogy odavan a kétes hírű szcientológiáért. a hölgyek mégis szeretnének vele eltölteni egy-két buja órát.

Te kikkel bővítenéd a listát, az alábbiak közül te kire gondolnál a legszívesebben?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.