Vasvári Vivien kitiltja a gyerekeket a milliókba kerülő esküvőjéről

esküvő Vasvári Vivien gyerekek Fecsó Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láthattuk már Vasvári Vivient menyasszonyi ruhákat próbálni a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, de már azt is tudni lehet, hogy kisfia Miamiban született. Most pedig azt is elárulta, mennyibe kerül az esküvője, ahonnan a gyerekeket kitiltja.

"Már korábban is jeleztem, nem lehetnek kicsik az esküvőmön. Ha gyerekek vannak egy ilyen bulin, úgy vettem észre, nem tud igazán jól szórakozni a násznép. Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulnia kell a szülőknek. Ezért már a meghívóban kikötöttük, hogy senki nem hozhatja a gyerekeit. Szerintem ez így van rendjén" - mondta a Blikknek Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki nemrégiben hozta világra második gyermekét, Edwardot. Ő és nővére, Ariana terémszetesen ott lehetnek az esküvőn, de később rájuk is bébiszitter vigyáz majd a vendégházban.

Vasvári Vivien gyermekei ott lehetnek az esküvő egy részén Forrás: instagram.com/vasvarivivien

Az esküvő előtt azonban még a kicsi keresztelője is vár a szülőkre, a keresztanya pedig Szerhij Eduardovics Sztakhovszkij ukrán teniszező párja lesz, aki Vivien egyik legjobb barátnője.

A luxusfeleség azt is elárulta, hogy a nagy napra 15 millió forintot szánnak. Viviennek 3 ruhája lesz, a násznép pedig 250 fős lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.