szülés után Szécsi Debóra Cooky bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A medence széléről, bikiniben jelentkezett be közösségi oldalán Cooky barátnője, Debóra.

Kétségtelenül remek géneket örökölt Cooky barátnője, Debóra, gondoljunk csak arra, hogy szülés után pár nappal máris fehérneműben fotózta magát. A szépség ezúttal kihasználva a nyári napsugarakat, bikinibe bújt és a medence széléről posztolt. Csodásan fest az apró fürdőruhájában, nyoma sincs a pluszkilóknak.

#summerishere ☀️☀️ ‍♀️

▪️Szécsi Debóra▪️ (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés,

Lola megvédte Tóth Veráthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-lola-megvedte-toth-verat-mellbimbo.htmlKiállt Tóth Vera mellett Lola. Az énekesnőt korábban mellbimbóvillantós fotója miatt érte kritika. TV + SztárokOrigoKate Hudson edzés közben fotózta le terhes pocakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-kate-hudson-edzes-kozben-fotozta-le-terhes-pocakjat.htmlHarmadik gyermekét várja Kate Hudson színésznő, aki követőinek megmutatta, mekkora már a pocakja. TV + Sztárok--Brutális dekoltázst villantott Jojo Maronttinni énekesnő: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-brutalis-dekoltazst-villantott-jojo-maronttinni-enekesno-fotok.htmlAz idei MTV MIAW gálájának leginkább zavarba ejtő pillanatát Jojo Maronttinni énekesnő megjelenése okozta. TV + Sztárok--Korda Györgynek és Balázs Klárinak nehéz nyara lesz, rengeteg a fellépésükhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-korda-gyorgynek-es-balazs-klarinak-nehez-nyara-lesz-rengeteg-a-fellepesuk.htmlNem pihenhet a nyáron Korda György és Balázs Klári, végig koncerteznek majd. Azt mondják, a közönség szeretete ad erőt nekik, van, hogy napi három fellépésük is van. TV + Sztárok--Tóth Andi nagyon szexi legújabb bikinis fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-toth-andi-nagyon-szexi-legujabb-bikinis-fotojan.htmlAz már nem titok, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám egy párt alkotnak, most pedig úgy tűnik, hogy wellneszezni indultak a szerelmesek. Tóth Andi nagyon szexi fotót posztolt. TV + SztárokOrigoÚjra rátalált a szerelem Liz Hurley-rehttp://www.life.hu/sztarok/20180530-ujra-ratalalt-a-szerelem-liz-hurleyre.htmlLiz Hurley egy interjúban elszólta magát, így derült ki, hogy 52 évesen újra rátalált a szerelem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.