Droggyanú miatt kapcsolták le a reptéren az Irigy Hónaljmirigy sztárját

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi -
Irigy Hónaljmirigy repülő drog gyanú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törött bordák, balhé a reptéren, verejtékben úszó tanítványok – ki gondolná, hogy különleges hobbijaik miatt milyen nem mindennapi szituációkba keverednek az Irigy Hónaljmirigy tagjai! Molnár Imi, Papp Feri és Sipos Tomi olyannyira komolyan veszik hobbijaikat, hogy bármire képesek a cél érdekében.

Semmit sem jelent, hogy valaki már kinőtt a tinédzser korból... Attól még ugyanúgy rajonghat valamiért, lehet rögeszmésen megszállottja olyasvalaminek, ami a másik ember szemében akár túlzásnak is tűnhet. A mirigyes fiúkra ez pedig hatványozottan igaz.

Molnár Imi néhány éve szeretett bele a wakeboardozásba, és azóta saját bevallása szerint is számos extrém kalandba keveredett újdonsült hobbijának köszönhetően.

Komolyan veszik hobbijaikat Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

„6-8 éve wakedoardozom, és az a vicc, hogy a csapatból Sipos Tomi és Varga Győző hatására kezdtem el, akik azóta persze már dobták az egészet. Puhányok mindketten!" – kezdte Imi. „Imádom ezt a sportot, elképesztő adrenalin löket. Az sem érdekel, ha időnként összetöröm magam, vagy ha a többiek heccelnek, hogy mit vagánykodok 52 évesen. Tavaly volt egy bordatörésem, de előfordult már, hogy egyszerre négy bordámat zúztam szét. Mostanában a tantrummal próbálkozom, ilyenkor hátrafelé szaltózunk egy ugratóról kb. 40km/h sebességgel, és 3-5 méter magasan repülünk. Az ilyen kunsztokat általában a 25-30 évesek csinálják, de én nagyon élvezem. Ha pedig becsúszik egy-egy malőr, akkor sincs semmi baj, azért van a gyógymasszőr meg a sebész, hogy összerakjanak" – tette hozzá viccelődve Imi.

Hobbi okozta a kínos jelenetet Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

Papp Feri, a zenekar gitárosa Star Wars mániája miatt keveredett kellemetlen helyzetbe, és majdnem a rendőrséggel is meggyűlt a baja.

„Körülbelül 12 éves korom óta rajongok fanatikusan a Star Warsért, a kedvenceim Han Solo és Darth Vader. Amikor először vetítették az itthoni mozikban a filmet, egy barátommal órákig vártunk a beengedésre az egyik angyalföldi mozi előtt. Majd amikor megindult a tömeg, az első helyről az utolsóra keveredtem, és a pótszékről kellett végignéznem a filmet. Arról nem is beszélve, hogy napokba telt, míg elmúlt a 45-ös bakancs lenyomata a hátamról, amiben valaki átgyalogolt rajtam" – vette át a szót Papp Feri. „De egyszer például, mikor egy ausztráliai fellépésről jöttünk haza a fiúkkal a reptéren kerültem óriási bajba. Kint vettem egy Darth Maul fejet, ami belül üreges volt, és abba tettem a kis Star Wars figurákat, amiket szintén kintről hoztam. Mikor átvilágították a bőröndömet azonnal kiállítottak a sorból, mert az apró, bezacskózott bábukról azt gondoltak, óriási drogszállítmányt próbálok átvinni a biztonságiakon. Nagyon kellemetlen volt" – mondta el Feri, akinek az évek során a Star Wars őrülettel sikerült zenésztársait is megfertőznie. Olyannyira, hogy a 25 éves, jubileumi IHM koncerten a hazai Star Wars klubból is felléptek velük néhányan, és természetesen a srácok is beöltöztek a show kedvéért.
Sipos Tomi egy olyan hobbit talált magának, amit mára már hivatászszerűen űz. Talán kevesen tudják, de egy ideje a zenélés mellett kettlebell edzéseket tart heti két alkalommal.

Aktívan töltik szabadidejüket Forrás: Red Lemon Media

„3 és fél éve kezdtem el a kettlebellt, és az edzőm unszolására 2 éve megcsináltam az instruktori vizsgát is. Megörököltem a csoportot ahova anno jártam, így már edzőként izzasztom az embereket. 5 és 45 kiló közötti vasgolyókkal edzünk, amelyekkel azért ajánlatos óvatosan bánni, mert ha a lábadra ejted az azért elég hardcore. A törzsizomzat fejlesztése a cél, és inkább fiúk járnak az órákra, de arra is volt már példa, hogy sikerült a feleségemet is rávennem, hogy lejöjjön. A bátyámat, Petit évek óta próbálom meggyőzni, milyen jó lenne neki, ha ő is kipróbálna egy edzést, de eddig még nem adta be a derekát. Szörnyen lusta!" – árulta el Sipos Tomi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.