Görög Zita elbúcsúzott műsorátó: szeptembertől nem ő vezeti

búcsú Görög Zita műsorvezető műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita hamarosan háromszoros anyuka lesz, ez pedig azt jelenti, hogy lassabb tempóra kell kapcsolnia. A modell így is tett: elbúcsúzott szeretett műsorától. 

Görög Zita harmadik gyermekével várandós, így néhány dologról egyelőre le kell mondani, hogy az anyaságra koncentrálhasson. Ilyen például a műsora, amelytől Instagram-posztban búcsúzott a modell. Hiába van még ideje Zitának, érzi, hogy már egyre jobban fárad a nap végére, ami azt jelenti, hogy a baba bizony pihenni szeretne, a modell pedig eleget tesz a kicsi kérésének. Az összes nyárra szánt műsor kész, így nyugodtan leteheti egy időre a lantot Zita.

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

"Furi volt a srácoktól a stábban elköszönni, hiszen szeptembertől egy ideig nem velem folytatódik a műsor... De jól jön a pihi, hiába nem olyan nagy még a pocim, már éreztem, hogy fogy a lendületem a nap végére. Köszönöm fiúcskáim a türelmet!" - írta a képhez Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.