Kirsty Bertarelli popénekesnőt senki nem ismeri, pedig gazdagabb, mint a királynő

Forrás: Instagram/Kirsty Bertarelli -
gazdag Kirsty Bertarelli énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben soha, még csak nem is hallottak erről a brit énekesnőről, pedig lehetetlenül gazdag: lekörözte a királynőt, a Harry Potter íróját, és Adelet is... Vajon mi Kirsty Bertarelli titka? Nem olyan nehéz kitalálni.

Elképesztő vagyona van Kirsty Bertarelli énekesnőnek, összesen 9,65 milliárd fonttal rendelkeziki. Ez több, mint ami a királynőnek, a Harry Potter regénysorozat írójának, J.K. Rowlingnak, és az énekesnő, Adele-nal van... Pedig ők méltán híresek, Kirsty Bertarelliről pedig a legtöbben még csak nem is hallottak. Akkor hogy lehet, hogy átszámítva körülbelül 354 milliárd forinttal rendelkezik, és ő a harmadik leggazdagabb brit nő? Egyszerű...

Kirsty Bertarelli ma már nem nagyon énekel Forrás: Instagram/Kirsty Bertarelli

Nem Kirsty ugyanis az, aki megdolgozott ezért az összegért, valójában a férje az, aki hihetetlenül gazdag. Ő a Serono nevű gyógyszergyártó cég elnöke, a vagyont pedig feleségével közösen élvezik. Kirsty nemrég például egy mesés jachtot kapott születésnapjára. A 100 millió fontos hajón minden van, ami szükséges lehet: le tud szállni rajta egy helikopter, van medencéje és természetesen jógázni is lehet rajta.

Kirsty ugyan énekesnőként nem futott be nagy karriert, és habár egykor az előadás volt a mindene, úgy tűnik, talált mást, ami élteti - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.