Nehéz döntés előtt áll a szingli Radics Gigi

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
szülői ház koncert Amerika költözés Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élvezi a fiatal szingli lányok életét Radics Gigi. Mióta hazatért Amerikából, egy szabad perce sincsen - írja a Blikk.

A 21 éves énekesnő három és fél év után szakított párjával, így most élvezi az egyedülálló, fiatal nők életét. Rengeteget dolgozik, ősszel visszaül az X-Faktor mentori székébe, és mostanában a szórakozásra is marad ideje. Ráadásul azon gondolkozik, hogy elköltözzön-e szüleitől.

Radics Gigi elköltözne szüleitől Forrás: Instagram/Radics Gigi

"Amikor ez először felmerült, aggódtam, hogyan érzem majd magam egyedül, ezért egyáltalán nem is akartam elköltözni otthonról. Ráadásul pont egy olyan időszakban vettünk új lakást a szüleimmel, amikor úgy éreztem, nem is akarok egyedül lakni. Olyan megnyugtató volt, hogy a családom mellettem volt! Ez nem változott, most is szeretek otthon lenni, de tény, sokkal többet járok el szórakozni a tesómmal és a barátaimmal, ami eddig szinte elképzelhetetlen volt számomra. Jól érzem magam a bőrömben" - mondta a lapnak Gigi, aki egy önálló Aréna-koncerttel is készül, amit november 10-én tartanak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.