Szabó Ádám kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Szabó Ádám viszonyáról már pletykáltak egy ideje az emberek, mire ők is felvállalták a kapcsolatukat. Egy ideje már nem titkolóznak, és végre először nyilatkoztak is a kapcsolatukról. 

Szabó Ádám és Tóth Andi már A Nagy Duett alatt is egy párt alkottak, de akkor még nem érezték késznek magukat és a kapcsolatukat arra, hogy felvállalják szerelmüket. Azóta azonban ez is megtörtént, most pedig nyilatkoztak is a szerelmükről.

Tóth Andi és Szabó Ádám Forrás: Instagram/Szabó Ádám

És sikerült!

Borsnak

"Másnap már írt is nekem ez a fiatalember. Vicces, mert tényleg szöges ellentéte az ideálomnak, melyekről korábban meséltem az interjúimban. Azt mondtam például: ha lesz párom, jóval idősebb lesz, és biztos nem zenész" - mondta Andi hozzátéve, hogy Ádám szerény és csupaszív ember. "Mindig is szimpatizáltunk egymással, tudtam, hogy ő olyan ember, aki ha elkezd udvarolni nekem, „nagy bajban leszek" - árulta el az énekesnő, aki azt is elmondta, hol tartanak most a kapcsolatukban.

Még nem költöztünk össze, de sokat vagyunk együtt, mindennap találkozunk,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.