Till Attila szorong a repüléstől

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
szorongás Tilla repülés Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tv2 műsorvezetője, Till Attila nem fél beszélni gyengeségéről. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, mi az, amitől folyamatosan szorong. A híresség őszintén nyilatkozott félelméről: elmondta, hogy a körülményektől is függ, milyen a kedve, és arról is beszélt, hogyan tudja leküzdeni rettegését.
Radisics Milán magyar modellel készített reklámfilmet Lionel Messihttp://www.life.hu/sztarok/20180531-radisics-milan-magyar-modellel-keszitett-reklamfilmet-lionel-messi-barcelona.htmlEgy magyar modell is szerepel Lionel Messi legújabb reklámfilmjében. TV + SztárokOrigoVásáry André az éneklés előtti foglalkozásáról mesélt: ezzel kereste a kenyeréthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-vasary-andre-az-enekles-elott-legiutas-kisero-volt.htmlVásáry André manapság már csak az énekléssel foglalkozik, de volt idő, amikor más munkát is el kellett vállalnia, hogy el tudja tartani magát. Az énekest korábbi foglalkozásairól faggatta a Life.hu riportere, Domszky László, így végre kiderült, hogy annak idején mivel kereste a kenyerét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzépkorúak vallottak arról, milyen gyakori a szex 65 év felett (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180531-szepkoruak-vallottak-arrol-milyen-gyakori-a-szex-65-ev-felett.htmlA Michigan Egyetem kutatói ezer szépkorút kérdeztek meg arról, szexuálisan mennyire aktívak ebben a korban. Az arány meglepően magas lett, hiszen még mindig tabutémának számít az idősek közötti szexuális kapcsolat. TV + Sztárok--Szépkorúak vallottak arról, milyen gyakori a szex 65 év felett (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180531-szepkoruak-vallottak-arrol-milyen-gyakori-a-szex-65-ev-felett.htmlA Michigan Egyetem kutatói ezer szépkorút kérdeztek meg arról, szexuálisan mennyire aktívak ebben a korban. Az arány meglepően magas lett, hiszen még mindig tabutémának számít az idősek közötti szexuális kapcsolat. TV + Sztárok--Shane Tusup hivatalosan is kikerült a kiemelt edzői programból: havi 1 millióval szegényebb leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-shane-tusup-hivatalosan-is-kikerult-a-kiemelt-edzoi-programbol.htmlEddig is lehetett sejteni, hogy a szakítással Shane nemcsak Katinkát veszíti el, hanem kiemelt edzői fizetését is, de mára hivatalossá vált. TV + Sztárok--Kasza Tibi megmutatta, milyen szépen kerekedik felesége pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180531-kasza-tibi-megmutatta-milyen-szepen-kerekedik-felesege-pocakja.htmlCsak nemrégiben robbant a hír, hogy Kasza Tibi és felesége, Manker babát várnak. Most pedig azt is megmutatták, milyen szépen gömbölyödik a kismama pocakja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.