VV Béci a tévékamerák előtt fakadt ki

szerelem kiakadás szakítás VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci a kamerák előtt akadt ki, mondván, a szakítás után mindig csak azt hangoztatják, milyen rossz a nőknek, holott a férfiak is ugyanúgy szenvednek.

VV Béci februárban költözött el a feleségétől, de nem sokáig szomorkodott, hamar rátalált a szerelem a modell Norina személyében. A pár most a FEM3 vendége volt, ahol a kapcsolatukról, megismerkedésükről meséltek. Az egykori villalakó kifakadt, mondván, nagyon rossz időszakot tudhat maga mögött, de szerinte arról soha nem beszél senki, hogy a férfiaknak is fájhat a szakítás.

Őszintén szólva, az a legkellemetlenebb, hogy mindig a nőkről beszélnek, hogy milyen nehéz a nőknek, hogy otthagyták őket, hogy a gyerek láthatása hogyan fog alakulni. És senki nem beszél a férfiakról, hogy nekünk milyen nehéz ez a történet... Tényleg rengeteg év van abban, amíg romlik egy párkapcsolat, próbálod javítani nagyon sokszor és mindig kudarcba fullad és ez dilemmával jár, hogy mi lesz ezután. És nagyon nehéz ez úgy, hogy ha gyereked is van és házasságról van szó" – nyilatkozta.

Előkerült Meghan Markle hasonmásahttp://www.life.hu/sztarok/20180601-elokerult-meghan-markle-hasonmasa-danielle-harris.htmlElőkerült Meghan Markle hasonmása: egy arizonai nő szinte pont úgy néz ki, mint az újdonsült hercegné. TV + SztárokOrigoCsaládját támogatja anyagilag Cicciolina: ezért kell még mindig vetkőzniehttp://www.life.hu/sztarok/20180601-csaladjat-tamogatja-anyagilag-cicciolina-ezert-kell-meg-mindig-vetkoznie.htmlCicciolina 66 évesen sem tette még le a lantot, de amellett, hogy élvezi a szereplést szüksége is van a pénzre: családját kell segítenie. TV + Sztárok--Zámbó Krisztián új életet kezd: elköltözik és nevet változtathttp://www.life.hu/sztarok/20180601-zambo-krisztian-uj-eletet-kezd-elkoltozik-es-nevet-valtoztat.htmlZámbó Krisztián életében nagy változások következnek, a celeb pedig izgatottan várja: olyan ez számára, mint egy újjászületés. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka boldognak tűnik a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180601-hosszu-katinka-boldognak-tunik-a-szakitas-ota.htmlHosszú Katinka nem vonult vissza szakításuk bejelentése óta, azóta is posztol fotókat Instagram-oldalára, és mindegyiken mosolyog. A szakértő szerint nem ritka az érzelmi felszabadultság egy kapcsolat lezárása után. TV + Sztárok--Meghan Markle anyja visszatért Amerikába az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-anyja-visszatert-amerikaba-az-eskuvo-utan.htmlÚgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg esküvője után az amerikai szépség édesanyja, visszatér hazájába. Lesifotósok kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Till Attila szorong a repüléstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-till-attila-szorong-a-repulestol.htmlA Tv2 műsorvezetője, Till Attila nem fél beszélni gyengeségéről. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, mi az, amitől folyamatosan szorong. A híresség őszintén nyilatkozott félelméről: elmondta, hogy a körülményektől is függ, milyen a kedve, és arról is beszélt, hogyan tudja leküzdeni rettegését. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.