Balázs Andi megmutatta, hogy nézett ki a 90-es években: fotó

fotó Balázs Andrea 90-es évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi lázasan készül A Nagy Duett döntőjére és ebből az alkalomból megmutatta húsz évvel ezelőtti fotóját.

Balázs Andi és Horváth Tomi Megyeri Csilla és Gergely Róbert dalát rabolták el a már elhangzott dalok közül. Mivel Majka Mindenki táncol című dalát választották, ami a 90-es évekről szól, így Andi megmutatta, ő hogy nézett ki akkoriban.

Szabó Zsófi kismamaként is tartja a diétáthttp://www.life.hu/sztarok/20180602-szabo-zsofi-varandosan-is-tartotta-a-dietajat.htmlAz inzulinrezisztencia miatt szigorú diétát kell követnie Szabó Zsófinak, aki várandóssága alatt is figyelt rá, hogy mit eszik. A szoptatás alatt azonban nagyon kívánós volt. TV + SztárokHosszú Katinak levélben közölte az úszószövetséggel, hogy már nem Tusuppal készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-hosszu-katinak-levelben-kozolte-az-uszoszovetseggel-hogy-mar-nem-tusuppal-keszul.htmlÚgy tűnik már biztos: Hosszú Katinak és Shane Tusup válnak. Hosszú már levelet is írt az úszószövetségnek az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigoKirály Linda karrierje beindult Amerikában: reméli, hogy végleg kiköltözhethttp://www.life.hu/sztarok/20180602-kiraly-linda-karrierje-beindult-amerikaban-remeli-hogy-vegleg-kikoltozhet.htmlMíg mások csak reménykednek egy külföldi karrierben, Király Lindának, úgy néz ki, ez is össze fog jönni. Amerikába költözne véleg, hogy befutott énekesnő lehessen.TV + SztárokOrigoNagyon berúgott Luxus Rita a Feleségek Luxuskivitelben forgatásán: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-nagyon-berugott-luxus-rita-a-felesegek-luxuskivitelben-forgatasan-video.htmlLuxus Rita visszatért a luxusfeleségek közé, ám az antréja nem sikerült túl fényesen... TV + SztárokOrigoBritney Spears köves bugyiban, félpucér férfiakkal pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-britney-spears-koves-bugyiban-felpucer-ferfiakkal-pozol-foto.htmlNem idegen Britney Speras-től, hogy sokat mutasson testéből, most sem tett másként, mindössze egy köves bugyi és egy fűző takarja testét, mellette pedig két félmeztelen férfi pózol. TV + Sztárok--Törőcsik Mari Budapestre készül, talán új szerepet is vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20180601-torocsik-mari-budapestre-keszul-talan-uj-szerepet-is-vallal.htmlTörőcsik Mari szépen gyógyul, jelenleg még velemi házában pihen, azonban tervezi, hogy a nyár végén Budapestre utazik, lehet, hogy új szerepet is vállal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.