Britney Spears köves bugyiban, félpucér férfiakkal pózol: fotó

fűző bugyi férfi félmeztelen Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem idegen Britney Speras-től, hogy sokat mutasson testéből, most sem tett másként, mindössze egy köves bugyi és egy fűző takarja testét, mellette pedig két félmeztelen férfi pózol. 

Általában edzés közben tölt fel olyan fotót Britney Spears énekesnő, melyen mindössze falatnyi ruhadarabok takarják testét, mostazonban egy fehér fűzőt és egy fekete, kövekkel kirakott bugyit visel. Ezekhez pedig egy fekete magassarkút választott.

Nagyon úgy tűnik, hogy készül valamire, legalábbis azt gondolnánk, hogy nem mindennapos, hogy két félmeztelen férfi is díszeleg az oldalán. A fotót az énekesnő Instagram-oldalára töltötte fel.

It’s been way too long since I’ve seen these boys! Had an amazing time on set

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,

Szado-mazo jelmezben pózolt Tolvai Reni: micsoda domina lenne belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180602-szadomazo-jelmezben-pozolt-tolvai-reni-micsoda-domina-lenne-belole.htmlTolvai Reni ezúttal túl dögös ruhát választott.TV + Sztárok--Várkonyi Andi elárulta, miért nem megy férjhez Bochkor Gáborhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-varkonyi-andi-elarulta-miert-nem-megy-ferjhez-bochkor-gaborhoz.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea hosszú évek óta élnek együtt és közös kislányukat, Nórit is példásan nevelik. A házasságról azonban hallani sem akarnak.TV + Sztárok--Tóth Andi apró bikiniben csücsörített: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-toth-andi-apro-bikiniben-csucsoritett-foto.htmlTóth Andi nem csak szerelmes, de kirobbanó formában is van, amit nem fél megmutatni követőinek sem. TV + SztárokOrigoBaukó Éva nem talál munkát: kétségbe van esvehttp://www.life.hu/sztarok/20180602-bauko-eva-nem-talal-magat-ketsegbe-van-esve.htmlNemrég még a Fem3Café műsorában láthattuk műsort vezetni az egykori botrányhőst, Baukó Évát, jelenleg azonban egyik csatorna sem kér belőle. TV + SztárokOrigoLife Ball, Bécs: Exkluzív interjú Kell Osbourne-nalhttp://www.life.hu/sztarok/20180601-life-ball-becs-exkluziv-interju-kell-obournenal.htmlOzzy és Sharon Osbourne lánya, Kelly ismét ellátogatott Bécsbe, a világ legnagyobb HIV-fertőzötteket támogató jótékonysági rendezvényre, a Life Ball-ra. Kelly többek közt Elton Johnnal, Cynthia Nixonnal és Kim Kardashiannel egy olyan kampányban vesz részt, ahol az LMBTQ közösség diszkriminációja ellen harcol. Unokatestvére HIV-fertőzött, így igazán fontos számára a Life Ball üzenetének terjesztése. TV + Sztárok--Sztárok, akik tinédzserként találtak rá az igazira: Bonotól Snoop Doggighttp://www.life.hu/sztarok/20180601-sztarok-akik-tinedzserkent-talaltak-ra-az-igazira-bonotol-snoop-doggig.htmlA legtöbb ember nem hisz abban, hogy tinédzserkori szerelmével fogja összekötni az életét, pedig van olyan, hogy ez sikerül. Íme, néhány példa a sztárvilágból, akik már fiatalon megismerték az igazit, és így, vagy úgy, de végül összejöttek, és együtt is maradtak! Bono például már 36 éve házas. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.