Megyeri Csilla tagadja, hogy lenne valami közte és Dzsudzsák Balázs között: videó

párkapcsolat Megyeri Csilla barátság szerelem Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felröppent a hír, hogy lehet valami Megyeri Csilla és Dzsudzsák Balázs között, hiszen együtt látták őket egy étteremben, ahol állítólag izzott köztük a levegő. Megyeri most interjúban tagadta a dolgot, azt mondja, csak barátság van köztük. 

"Nem vagyok aranyásó k@va!" - mondta a Borsnak adott interjújában Megyeri Csilla, akit többek között arról is kérdeztek, hogy mi van közte és a focista, Dzsudzsák Balázs között. Az előbbi mondattal pedig arra akart utalni, hogy nem azokra a férfiakra hajt, akiknek vastag a pénztárcája. Csilla azt is leszögezte: párjával, Zsoltival nagyon jó a kapcsolata.

Azt mondja, hogy régóta ismerik egymást, semmi nincs köztük, de - mint mondta - a debreceniek nagyon összetartóak, ezért is ültek egy asztalhoz az étteremben.

A Bors megkérdezte Csilla egyik névtelenséget kérő barátját is. "Kétségtelen, hogy van köztük szikra, ha bevallják, ha nem! Balázzsal leveleznek is, azt nem tudom, miről, de hogy nem szakadt meg köztük a kapcsolat az ominózus közös ebéd után, az is biztos! Szerintünk Balázs rástartolt Csillára, a kérdés csak az, hogy Csilla mennyire veszi ezt komolyan" - mondta a lapnak a barát.

Nagyon berúgott Luxus Rita a Feleségek Luxuskivitelben forgatásán: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-nagyon-berugott-luxus-rita-a-felesegek-luxuskivitelben-forgatasan-video.htmlLuxus Rita visszatért a luxusfeleségek közé, ám az antréja nem sikerült túl fényesen... TV + SztárokOrigoBritney Spears köves bugyiban, félpucér férfiakkal pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-britney-spears-koves-bugyiban-felpucer-ferfiakkal-pozol-foto.htmlNem idegen Britney Speras-től, hogy sokat mutasson testéből, most sem tett másként, mindössze egy köves bugyi és egy fűző takarja testét, mellette pedig két félmeztelen férfi pózol. TV + Sztárok--Szado-mazo jelmezben pózolt Tolvai Reni: micsoda domina lenne belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20180602-szadomazo-jelmezben-pozolt-tolvai-reni-micsoda-domina-lenne-belole.htmlTolvai Reni ezúttal túl dögös ruhát választott.TV + Sztárok--Várkonyi Andi elárulta, miért nem megy férjhez Bochkor Gáborhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-varkonyi-andi-elarulta-miert-nem-megy-ferjhez-bochkor-gaborhoz.htmlBochkor Gábor és Várkonyi Andrea hosszú évek óta élnek együtt és közös kislányukat, Nórit is példásan nevelik. A házasságról azonban hallani sem akarnak.TV + Sztárok--Tóth Andi apró bikiniben csücsörített: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-toth-andi-apro-bikiniben-csucsoritett-foto.htmlTóth Andi nem csak szerelmes, de kirobbanó formában is van, amit nem fél megmutatni követőinek sem. TV + SztárokOrigoBaukó Éva nem talál munkát: kétségbe van esvehttp://www.life.hu/sztarok/20180602-bauko-eva-nem-talal-magat-ketsegbe-van-esve.htmlNemrég még a Fem3Café műsorában láthattuk műsort vezetni az egykori botrányhőst, Baukó Évát, jelenleg azonban egyik csatorna sem kér belőle. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.