Szabó Zsófi kismamaként is tartja a diétát

diéta Szabó Zsófi Mendel inzulinrezisztencia gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az inzulinrezisztencia miatt szigorú diétát kell követnie Szabó Zsófinak, aki várandóssága alatt is figyelt rá, hogy mit eszik. A szoptatás alatt azonban nagyon kívánós volt. 

"A terhességem alatt nem sokat szedtem fel, és szerencsére Mendel születése után sem, ennek ellenére az egészségem érdekében követem a diétát" - mondta a Borsnak Szabó Zsófi, aki sokakhoz hasonlóan inzulinrezisztenciával küzd, kisfia, Mendel pedig most lesz fél éves. Nemrégiben közösségi oldalán jelentette be, hogy visszatér az egészséges életmódhoz, hiszen a szoptatás alatt kicsit engedett annak, hogy milyen ételeket kíván.

Szabó Zsófi Mendel születése után visszatért a diétához Forrás: RTL

"Többek között azért kell most szigorúbbnak lennem magamhoz és visszatérnem az egészséges étkezéshez, mert a szoptatás alatt mindent kívántam, amit nemhogy egy inzulinrezisztensnek, de még egy egészséges embernek sem szabadna enni" - fogalmazott Szabó Zsófi, akit korábban endometriózissal is diagnosztizáltak.

A Bors szerint Szabó Zsófi egy posztjában azt írta a szoptatás alatt semmit nem akart megvonni magától, csak hogy legyen teje, a második terhességénél azonban talán már lazábban veszi a dolgot.

Hosszú Katinak levélben közölte az úszószövetséggel, hogy már nem Tusuppal készülhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-hosszu-katinak-levelben-kozolte-az-uszoszovetseggel-hogy-mar-nem-tusuppal-keszul.htmlÚgy tűnik már biztos: Hosszú Katinak és Shane Tusup válnak. Hosszú már levelet is írt az úszószövetségnek az üggyel kapcsolatban. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla tagadja, hogy lenne valami közte és Dzsudzsák Balázs között: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-megyeri-csilla-tagadja-hogy-lenne-valami-kozte-es-dzsudzsak-balazs-kozott-video.htmlFelröppent a hír, hogy lehet valami Megyeri Csilla és Dzsudzsák Balázs között, hiszen együtt látták őket egy étteremben, ahol állítólag izzott köztük a levegő. Megyeri most interjúban tagadta a dolgot, azt mondja, csak barátság van köztük. TV + SztárokOrigoTóth Verák családja bővül, nem tudtak ellenállni a kutyusnak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-toth-verak-csaladja-bovul-nem-tudtak-ellenallni-a-kutyusnak-foto.htmlA Sándor nevet kapta Tóth Veráék családjának új tagja, egy kis kölyökkutya. Úgy tűnik, hogy Gabinál lel új otthonra a csöppség. TV + SztárokOrigoKirály Linda karrierje beindult Amerikában: reméli, hogy végleg kiköltözhethttp://www.life.hu/sztarok/20180602-kiraly-linda-karrierje-beindult-amerikaban-remeli-hogy-vegleg-kikoltozhet.htmlMíg mások csak reménykednek egy külföldi karrierben, Király Lindának, úgy néz ki, ez is össze fog jönni. Amerikába költözne véleg, hogy befutott énekesnő lehessen.TV + SztárokOrigoNagyon berúgott Luxus Rita a Feleségek Luxuskivitelben forgatásán: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-nagyon-berugott-luxus-rita-a-felesegek-luxuskivitelben-forgatasan-video.htmlLuxus Rita visszatért a luxusfeleségek közé, ám az antréja nem sikerült túl fényesen... TV + SztárokOrigoBritney Spears köves bugyiban, félpucér férfiakkal pózol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-britney-spears-koves-bugyiban-felpucer-ferfiakkal-pozol-foto.htmlNem idegen Britney Speras-től, hogy sokat mutasson testéből, most sem tett másként, mindössze egy köves bugyi és egy fűző takarja testét, mellette pedig két félmeztelen férfi pózol. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.