Várkonyi Andrea házasság Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea hosszú évek óta élnek együtt és közös kislányukat, Nórit is példásan nevelik. A házasságról azonban hallani sem akarnak.

Várkonyi Andi és Bochkor Gábor nagyon szeretik egymást, mégsem akarnak összeházasodni.

Credit: smagpictures.com Forrás: smagpictures.com/Schumy Csaba/dfp.hu/Schumy Csaba +36309645813

"Nincs csalódás emögött, egyszerűen mi Gáborral a megismerkedésünk óta így álltunk ehhez a kérdéshez, hogy nem szeretnénk házasodni, és nem szeretnénk esküvőt. Felesleges hercehurcának tartom. Ez a téma évről évre felmerül, de a mi álláspontunk sosem változik. Van egy közös kislányunk, mi lehet ennél komolyabb, mélyebb, igazibb kapocs két ember között?" - mondta a Borsnak Andi.

Tóth Andi apró bikiniben csücsörített: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180602-toth-andi-apro-bikiniben-csucsoritett-foto.htmlTóth Andi nem csak szerelmes, de kirobbanó formában is van, amit nem fél megmutatni követőinek sem.TV + SztárokBaukó Éva nem talál munkát: kétségbe van esvehttp://www.life.hu/sztarok/20180602-bauko-eva-nem-talal-magat-ketsegbe-van-esve.htmlNemrég még a Fem3Café műsorában láthattuk műsort vezetni az egykori botrányhőst, Baukó Évát, jelenleg azonban egyik csatorna sem kér belőle. TV + SztárokOrigoLife Ball, Bécs: Exkluzív interjú Kell Osbourne-nalhttp://www.life.hu/sztarok/20180601-life-ball-becs-exkluziv-interju-kell-obournenal.htmlOzzy és Sharon Osbourne lánya, Kelly ismét ellátogatott Bécsbe, a világ legnagyobb HIV-fertőzötteket támogató jótékonysági rendezvényre, a Life Ball-ra. Kelly többek közt Elton Johnnal, Cynthia Nixonnal és Kim Kardashiannel egy olyan kampányban vesz részt, ahol az LMBTQ közösség diszkriminációja ellen harcol. Unokatestvére HIV-fertőzött, így igazán fontos számára a Life Ball üzenetének terjesztése. TV + Sztárok--Baukó Éva nem talál munkát: kétségbe van esvehttp://www.life.hu/sztarok/20180602-bauko-eva-nem-talal-magat-ketsegbe-van-esve.htmlNemrég még a Fem3Café műsorában láthattuk műsort vezetni az egykori botrányhőst, Baukó Évát, jelenleg azonban egyik csatorna sem kér belőle. TV + SztárokOrigoMeghalt az ismert sorozatsztár, DuShon Monique Brown, vérmérgezést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180601-meghalt-az-ismert-sorozatsztar-dushon-monique-brown-vermergezest-kapott.htmlSzepszis, azaz vérmérgezés okozta az ismert sorzatsztár, DuShon Monique Brown halálát. A színésznőt 14 éves lánya gyászolja. TV + Sztárok--24 évvel fiatalabb modellt szeret Lenny Kravitzhttp://www.life.hu/sztarok/20180601-24-evvel-fiatal-modellt-szeret-lenny-kravitz-barbara-fialho.htmlAz 54 éves Lenny Krevitz szíve újra foglalt: egy fiatal, gyönyörű modell csavarta el a fejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.