Dér Heni volt vőlegénye, Vincze Gábor a kézilabdázó Bódi Bernadettbe szerelmes

Bódi Bernadett Vincze Gábor szerelem Dér Heni kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végleg vége Dér Heni és volt párja, Vincze Gábor se veled, se nélküled kapcsolatának, ugyanis a jelek szerint mindketten új párra találtak. Az énekesnő volt vőlegénye egy kézilabdázóval lobbant lángra.

Dér Heni is egykori vőlegénye, a volt válogatott focista. Vincze Gábor se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Többször is szakítottak együttlétük alatt, egyszer közvetlenül az esküvőjük előtt. Hiába békültek ki azután, nem sikerült összehangolniuk az életüket. 2017 novemberben váltak szét végleg útjaik, idén februárban pedig Heninek már új kapcsolata is volt.

Dér Heni fvolt vőlegénye újra szerelmes Forrás: Instagram/Dér Heni

A Blikk információi szerint azonban nem az énekesnő az egyetlen, aki újra boldog, Vincze Gábornak is új kapcsolata van, méghozzá a Győri Audi ETO jobbszélsőjébe, Bódi Bernadettbe szerelmes. A pár nem akart nyilatkozni a kapcsolatukról, ugyan azt nem tagadták, hogy egy párt alkotnak. Egy ismerősük szerint azért nem akarják szétkürtölni a kapcsolatukat, mert Vincze Gábor korábbi kapcsolata megsínylette a nyilvánosságot.

Bódi Bernadett Forrás: ifj.ThalyZoltan/Ifj.Thalyzoltan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.