Sztárok, tragikus gyerekkorral: Leighton Meester és Charlize Theron is szenvedett

Terrence Howard tragikus Nicki Minaj gyerekkor Leighton Meester Charlize Theron Jack Nicholson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényűző és gondtalan: ilyennek gondolják a civilek a sztárok életét, pedig nekik is meg kellett küzdeniük tragédiákkal. Senki sem szeret a szenvedéseiről beszélni, de a hírességek, ha akarják, sem tudják titokban tartani életük történetét. Így derült fény néhány híresség tragikus gyermekkorára: Leighton Meester például börtönben született, de Charlize Theronnak sem volt sokkal kellemesebb az élete.

Nicki Minaj

Nicki Minaj Forrás: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopress / DPA / AFP

Ma sikeres énekesnő, de az is csoda. hogy még él. Édesapja ugyanis egy erőszakos drogfüggő volt, aki mindenáron tönkre akarta tenni az életüket. Egy alkalommal még fel is gyújtotta a házukat, hogy ártson Nicki anyjának. A szenvedésekből azonban ő erőt és motivációt kovácsolt, és ma már jobbá tudja tenni nemcsak a saját, de anyja életét is.


Leighton Meester

Leighton Meester Forrás: Getty Images/Dimitrios Kambouris

A Pletykafészek sztárjának gyermekkora sokkal inkább tűnik egy hollywoodi dráma forgatókönyvének, mint a valóságnak, pedig sajnos ezeket a dolgokat át kellett élnie a színésznőnek. Leighton nem kórházban, hanem egy börtönben látta meg a napvilágot, ahová édesanyja kábítószer-kereskedelem miatt került. A színésznő édesapja szintén börtönbüntetését töltötte. A nehéz kezdés ellenére azonban a színésznő megtalálta az útját: hamar modellkedni kezdett.

Charlize Theron

Charlize Theron Forrás: AFP/Angela Weiss

A csodálatos és gyönyörű színésznőnek brutális gyermekkora volt alkoholista és erőszakos apja miatt. Az egyik borzalmas estén Charlize apja annyira ráijesztett erőszakos magatartásával a családra, hogy a színésznő édesanyja agyonlőtte. A dél-afrikai hatóságok önvédelemnek tekintették a történteket, de az az éjszaka az egész család életére hatással volt.

Jack Nicholson

Jack Nicholson Forrás: InterCom

A nagyszerű színész gyermekkora sem volt letaglózó meglepetésektől mentes. Később, 37 évesen tudta ugyanis csak meg, hogy ki az igazi anyja, és kik azok, akik felnevelték. Kiderült, hogy az, akit ő a nővérének hitt, valójában az anyja, a szülei pedig a nagyszülei. Jack Nicholsonnak 17 évesen adott életet June, és nem tudta, hogy ki az apa, ezért a nagyszülők úgy döntöttek, ők nevelik majd fel a gyermeket.

Terrence Howard

Terrence Howard Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

A híres színésznek már fiatalon meg kellett tapasztalnia a kegyetlenséget, apja ugyanis nagyon erőszakos ember volt. Kétévesen érte az első sokk Terrence-t, ugyanis szemtanúja volt annak, ahogy az apja meggyilkol egy másik férfit. Természetesen ezért börtönbe került, szabadulása után pedig elváltak a szülei. Terrence azonban még így is szorosnak érezte a köteléket: 16 évesen a saját kezébe vette az életét, és elköltözött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.