A magyar válogatott focista, Bosnjak Predrag szalagkorlátnak ütközött

Forrás: Shutterstock -
válogatott focista szalagkorlát Bosnjak Predrag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M1-es autópályán csúszott meg Bosnjak Predrag autója, ezután a szalagkorlátnak ütközött. Megsérült a térde.

Nem sok hiányzott volna ahhoz, hogy az edzőközpontba érjen Bosnjak Predrag, de sajnos a Haladás védője nem érte el a célját. Az M1-es autópályán Tatabánya környékén elvesztette az iránytást az autója fölött és szalagkorlátnak ütközött.

Szalagkorlátnak ütközött - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Szilágyi István fia másodjára is bíróság elé áll: a színész retteg, hogy börtönbe kerül gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180605-szilagyi-istvan-fia-ujra-birosag-elott-sulyosbitasert-fellebbeztek.htmlMásodjára is bíróság elé kell állnia Szilágyi István fiának, ugyanis az ügyész súlyosbításért fellebbezet a testi sértés vádja miatt. melyet állítólag apja ellen követett el. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup peren kívül egyezkednek: sietniük kell a válássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-hosszu-katinka-es-shane-tusup-peren-kivul-egyezkednek-sietniuk-kell-a-valassal.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup a hírek szerint peren kívül próbál megegyezni, de van miről tárgyalni: vagyonukon túl a birodalmaikról is dönteni kell. Nincs sok idejük. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoChanning Tatum kapcsolata véget ért: ezzel vígasztalódikhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-channing-tatum-kapcsolata-veget-ert-ezzel-vigasztalodik.htmlChanning Tatum és Jenna Dewan házassága véget ért: egy közleményben tudatták a hírt a világgal. A szexi táncosnő láthatóan kivirult a döntés után, ám a színész még nem heverte ki a válást. Így vigasztalódik. TV + Sztárok--Rákóczi Ferit házasságtöréssel vádolja egy idegen nőhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-rakoczi-ferit-hazassagtoressel-vadolja-egy-idegen-no.htmlRákóczi Feri a reggeli műsorukban mesélt az őt bosszantó történetről: egy idegen nő a közösségi oldalon feleségére írt egy üzenetet, miszerint a rádiós megcsalja őt a konyhalánnyal. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa nem engedte be a konyhájába Wossala Rozináthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-demcsak-zsuzsa-nem-engedte-be-a-konyhajaba-wossala-rozinat-rtl-klub.htmlFurcsán alakult Wossala Rozina gasztrosorozatának egyik epizódja: Demcsák Zsuzsa nem engedte őt sütni - pedig pont ez lenne a műsor lényege. TV + Sztárok--Schobert Lara énekel és sportol: elárulta népszerűségének titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-schobert-lara-enekel-es-sportol-elarulta-nepszerusegenek-titkat.htmlRubint Réka és Schobert Norbi kislánya, Lara még csak 14 éves, máris nagyon népszerű. Most elárulta, mi az oka annak, hogy ennyien követik, szeretik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.