Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai Nánási Pál kamerája előtt vetkőztek le: fotók

fehérnemű szexi Nánási Pál Éjjel-nappal Budapest ÉNB Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál kérésére ledobták a textilt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Az Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárjai most Nánási Pálnak dobták le a ruháikat. Persze nem kellett őket sokáig unszolni, hiszen amellett, hogy tökéletes idomokkal rendelkeznek, profi fotós kezei közé kerültek.

ÉNB Bori például minden ruhájától megszabadult, intim testrészeit csak árnyak takarják, ÉNB Szofi pedig csipkés fehérneműben mutatta meg bájait.

Egyik kedvenc képem @palnanasi sorozatából

Egri Dorottya Hivatalos (@dorottyaegri) által megosztott bejegyzés,

Csinált pár szexi fotót rólunk Nánási Pali.... Imádtam a fotózást! ❤️ Bori

Éjjel-Nappal Budapest (@ejjelnappalbudapest) által megosztott bejegyzés,

Ezeket kérte lakosztályába Priscilla Presley http://www.life.hu/sztarok/20180605-ezeket-kerte-lakosztalyaba-oltozojebe-priscilla-presley.htmlA mai napon érkezik Budapestre Priscilla Presley, aki különleges kéréssel fordult budapesti vendéglátói felé. TV + Sztárok--A magyar válogatott focista, Bosnjak Predrag szalagkorlátnak ütközötthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-a-magyar-valogatott-focista-bosnjak-predrag-szalagkorlatnak-utkozott.htmlAz M1-es autópályán csúszott meg Bosnjak Predrag autója, ezután a szalagkorlátnak ütközött. Megsérült a térde.TV + SztárokOrigoSzilágyi István fia másodjára is bíróság elé áll: a színész retteg, hogy börtönbe kerül gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180605-szilagyi-istvan-fia-ujra-birosag-elott-sulyosbitasert-fellebbeztek.htmlMásodjára is bíróság elé kell állnia Szilágyi István fiának, ugyanis az ügyész súlyosbításért fellebbezet a testi sértés vádja miatt. melyet állítólag apja ellen követett el. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup peren kívül egyezkednek: sietniük kell a válássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-hosszu-katinka-es-shane-tusup-peren-kivul-egyezkednek-sietniuk-kell-a-valassal.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup a hírek szerint peren kívül próbál megegyezni, de van miről tárgyalni: vagyonukon túl a birodalmaikról is dönteni kell. Nincs sok idejük. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoChanning Tatum kapcsolata véget ért: ezzel vígasztalódikhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-channing-tatum-kapcsolata-veget-ert-ezzel-vigasztalodik.htmlChanning Tatum és Jenna Dewan házassága véget ért: egy közleményben tudatták a hírt a világgal. A szexi táncosnő láthatóan kivirult a döntés után, ám a színész még nem heverte ki a válást. Így vigasztalódik. TV + Sztárok--Sztárok, tragikus gyerekkorral: Leighton Meester és Charlize Theron is szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-sztarok-tragikus-gyerekkorral-leighton-meester-es-charlize-theron-is-szenvedett.htmlFényűző és gondtalan: ilyennek gondolják a civilek a sztárok életét, pedig nekik is meg kellett küzdeniük tragédiákkal. Senki sem szeret a szenvedéseiről beszélni, de a hírességek, ha akarják, sem tudják titokban tartani életük történetét. Így derült fény néhány híresség tragikus gyermekkorára: Leighton Meester például börtönben született, de Charlize Theronnak sem volt sokkal kellemesebb az élete. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.