Gáspár Evelin hajszín változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin időről-időre megújul. Ezúttal sötét hajszínre váltott.

Alig ismertünk rá Gáspár Evelinre, aki napszívta világos tincseit sötétbarnára változtatta. Az idősebbik Gáspár lánynak minden jól áll.

‍♀️ #newhaircolour #colorist @beatacsipai

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Richard Gere elvette 34 évvel fiatalabb szerelmét: fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-richard-gere-elvette-34-evvel-fiatalabb-szerelmet-fotok-a-nagy-naprol.htmlA 68 éves világsztár, Richard Gere feleségül vette 34 éves kedvesét, Alejandra Silvat.TV + Sztárok--Kiderült, hogy becézi párja Takács Nikolast a hálószobában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-kiderult-hogy-becezi-parja-takacs-nikolast-a-haloszobaban-video.htmlTakács Nikolas magánéletéről nem sokat tudhattunk meg az évek alatt, azonban duett partnere, Tápai Szabina egy intim titkot szedett ki belőle. TV + Sztárok--Világsztárok is felvonultak a 2018-as Life Ball rendezvényen: exkluzív felvételekhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-vilagsztarok-is-felvonultak-a-2018as-life-ball-rendezvenyen-exkluziv-felvetelek.htmlA 2018-as Life Ball rendezvényen olyan vilgásztárok vonultak fel mint Kelly Osbourne, Caitlyn Jenner vagy éppen Kim Petras. A világ legnagyobb AIDS és HIV-fertőzéssel kapcsolatos eseményét idén már 25. alkalommal rendezték meg. A Téma a The Sound of Music, azaz A muzsika hangja volt. A Life.hu pedig exkluzív felvételeket hozott a nem mindennapi rendezvényről. TV + Sztárok--Smaltig Dalmát a mentő vitte el a lóversenyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-smaltig-dalmat-a-mento-vitte-el-a-loversenyrol.htmlMentő vitte el Smaltig Dalmát, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjét a lóversenyről. Zokogva hívta fel férjét a kismama. TV + SztárokOrigoMeghan Markle exférje, Trevor Engelson eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-meghan-markle-exferje-trevor-engelson-eljegyezte-baratnojet.htmlMeghan Markle exférje a királyi esküvő után két héttel eljegyezte barátnőjét: évek óta egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Pintér Tibor házasként beleszeretett tanítványábahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-pinter-tibor-hazaskent-beleszeretett-tanitvanyaba.htmlPintér Tibor Várkonyi Andrea vendége volt a Micsoda Nők! című műsorban, itt vallott legnagyobb szerelmi drámájáról: házasként beleszeretett tanítványába TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.