Köllő Babett megcsinálta a terhességi tesztet, összeomlott

terhesség Köllő Babett összeomlás Farkas Rita terhességi teszt Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az előző adásokban találgatták a luxusfeleségek, hogy vajon mi állhat Köllő Babett rejtélyes rosszulléte mögött. Kisbabát sejtettek, Babett most vette rá magát, hogy megcsinálja a tesztet. 

Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője még Dél-Afrikában lett rosszul, a feleségek azt találgatták, lehet, hogy kibabát vár.

Babatett megijesztette ennek lehetősége, hiszen bár férjével már beszéltek a dologról, hogy lányuknak szeretnének kistestvért adni, mégsem teljesen biztos a dolgoban. Babettnek ugyanis volt már vetélése. Most Farkas Rita rávette arra, hogy készítse el a teszet, ami negatív lett. Babettet láthatóan lesújtotta a hír, percekig ne tudott megszólalni, barátnője vigasztalta. Később azt mondta, úgy érzi, lezárult egy korszak az életében.

Meghan Markle exférje, Trevor Engelson eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-meghan-markle-exferje-trevor-engelson-eljegyezte-baratnojet.htmlMeghan Markle exférje a királyi esküvő után két héttel eljegyezte barátnőjét: évek óta egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Pintér Tibor házasként beleszeretett tanítványábahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-pinter-tibor-hazaskent-beleszeretett-tanitvanyaba.htmlPintér Tibor Várkonyi Andrea vendége volt a Micsoda Nők! című műsorban, itt vallott legnagyobb szerelmi drámájáról: házasként beleszeretett tanítványába TV + SztárokOrigoBochkor Gábor kiakadt: beszólt neki egy hallgatóhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-bochkor-gabornak-kiakadt-beszolt-neki-egy-hallgato.htmlEgy hallgató beszólt Bochkor Gábornak a Music FM reggeli műsorában, mondván, jól hallható, hogy a műsorvezető néha csámcsogva eszik adás közben. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka visszakapta Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-hosszu-katinka-visszakapta-facebook-oldalat.htmlHosszú Katinka eltűnt Facebookról azután, hogy bejelentette, Shane-nel végleg elválnak útjaik. Most azonban visszatárt a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoNövényi Norbertet börtönbüntetésre ítéltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-novenyi-norbertet-bortonbuntetesre-iteltek.htmlÉvek óta húzódó adócsalási ügyben hozott ítéletet a Fővárosi Törvényszék: nem jogerősen börtönre ítélték Növényi Norbertet. TV + Sztárok--Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai Nánási Pál kamerája előtt vetkőztek le: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-nanasi-pal-kameraja-elott-vetkoztek-le-fotok.htmlNánási Pál kérésére ledobták a textilt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.